De geur van het menselijk lichaam


Lichaamsgeurtjes van het Menselijke Lichaam

Ieder menselijk lichaam heeft een eigen specifieke lichaamsgeur: De geur die ieder lichaam van nature met zich mee draagt wordt bepaald door wat die persoon eet, drinket, rookt en of die persoon zich ook vaak genoeg wast. Want er is niets zo vervelend dan een onaangename lichaamsgeur. Dat kan iemand zelfs afstotend maken.

 

Heb jij een relatie waar jouw partner een onaangename lichaamsgeur heeft, dan is het belangrijk om er samen over te spreken. Want jouw reukorganen kunnen hiervoor ongevoelig raken, maar van jullie gasten of familie leden niet. En waar ligt dat aan...

 

Een van nature lichaamsgeur die je bij geboorte mee krijgt is zeer minimaal, en kan bijna niet als een excuus worden gebruikt. Zweet van een menselijk lichaam die een geur afgeeft is opzich ook nog niet zo´n groot probleem, want wordt het zweet los gelaten. Als er maar dagelijks gewassen wordt. Maar wanneer een lichaam een geur met zich mee brengt veroorzaakt door te weinig of niet goed wassen is het wel een groot probleem, want dit brengt ook bacterieen met zich mee die niet vriendelijk zijn, en kunnen dan bij je partner of bij jou behoorlijke proporties aannemen, en ziektes oplopen.

 

Wassen en in contact staan met water is belangrijk, niet alleen om schoon te zijn en de menselijke lichaamgeurtjes te doen verdwijnen, maar ook het reinigen van ons innerlijke lichaam is erg belangrijk, zowel het menselijke (spieren, geraamte, huid, zenuwen, bloed) en innerlijke lichaam heeft water nodig om volledig met zichzelf in contact te staan, en alle negatieviteiten zoals o.a. lichaam geurtjes los te laten.

 

Wanneer we schoon van binnen (innerlijk lichaam) zijn, heeft dit vaak ook effect op het menselijke lichaam waardoor we alles loslaten en meer in contact staan met onszelf. Zo binnen zo buiten, Zo onder zo boven. Steen der Wijsheid, en het klopt helemaal.

 

Mijn advies naar jou, houdt jezelf schoon, neem genoeg water tot je, laat het water helemaal over je lichaam heen stromen, was jezelf, maar spoel jezelf goed af, en laat je lichaam zichzelf reinigen door van binnen en buiten in perfecte staat te zijn!

 

Kijk hier naar de mooie aflevering van Terry Rose over Lichaamsgeuren bij het programma van Spiritualiteit voor Jou!