De geur van het menselijk lichaam


Lichaamsgeurtjes van het Menselijke Lichaam

Ieder menselijk lichaam heeft een eige specifieke lichaamsgeur, wat van nature een lichaam met zich mee draagt, of wat de persoon eet, en of deze zich ook vaak genoeg wast. Maar er is weinig vervelenders dan een onaangename lichaamsgeur.

 

Heb jij een relatie waar jouw partner een onaangename lichaamsgeur heeft, dan is het belangrijk om er samen over te spreken. Want jouw reukorganen kunnen hiervoor ongevoelig raken, maar van jullie gasten of familie leden niet. En waar ligt dat aan...

 

Een van nature lichaamsgeur die je bij geboorte mee krijgt is zeer minimaal, en kan bijna niet als een excuus worden gebruikt. Zweet van een menselijk lichaam die een geur afgeeft is opzich ook nog niet zo´n groot probleem, want dan laat het zijn zweet los, als er maar dagelijks gewassen word. Maar wanneer jouw lichaam een geur met zich mee brengt door te weinig wassen of niet goed wassen is het een groot probleem, want dit brengt ook bacterieen met zich mee die niet vriendelijk zijn, en kunnen bij je partner of bij jouw behoorlijke proporties aannemen, en ziektes oplopen.

 

Veel wassen en in contact staan met wat is altijd belangrijk, niet alleen om schoon te zijn, en de menselijke lichaam geurtjes te doen verdwijnen. Maar ook het reinigen van ons innerlijke lichaam is erg belangrijk, zowel het menselijke (spieren, geraamte, huid, zenuwen, bloed) en innerlijke lichaam heeft water nodig om volledig met zichzelf in contact te staan, en alle negatieviteiten zoals o.a. lichaam geurtjes los te laten.

 

Wanneer we schoon van binnen (innerlijk lichaam) zijn, heeft dit vaak ook effect op het menselijke lichaam waardoor we alles loslaten en meer in contact staan met onszelf. Zo binnen zo buiten, Zo onder zo boven. Steen der Wijsheid, en het klopt helemaal.

 

Mijn advies naar jou, houdt jezelf schoon, neem genoeg water tot je, laat het water helemaal over je lichaam heen stromen, was jezelf, maar spoel jezelf goed af, en laat je lichaam zelf het reinigen door van binnen en buiten in perfecte staat te zijn!

 

Kijk hier naar de mooie aflevering van Terry Rose over Lichaamsgeuren bij het programma van Spiritualiteit voor Jou!