hypoxi

Zat van lelijke benen en billen? Hypoxi is het antwoord!

30 april 2018
2027
2038
0

Je sport je rot, maar het vet, op je benen en billen en rondom je heupen gaat maar niet weg. Frustrerend vind je het. Je bent je zadeltassen, drillende billen en cellulite liever kwijt dan rijk. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem! De Hypoxi methode helpt je op een eenvoudige manier van dit probleem af.

Hypoxi

De Hypoxi methode is een unieke methode van bodyshaping. De trainen-L 250 maakt gebruik van de gecombineerde voordelen van een onderbroken vacuümbehandeling en beweging. Enerzijds worden de betrokken lichaamszones onder druk gezet met vacuüm (cupping) en compressie. Anderzijds stimuleert de gematigde fysieke training het metabolisme. Overtollig vet en te vaste afvalstoffen worden gestimuleerd en afgevoerd via de bloedbaan.

Hoe het werkt

Om je figuur te verbeteren en je cellulite te laten verdwijnen, moet je de lichaamsdelen doelgericht aanpakken. Dit is exact wat de Hypoxi methode doet! Door licht te trainen, je stofwisseling te stimuleren en je levensstijl te verbeteren (hier heeft Dali Wellness een prachtig programma voor), kun je het vet en je cellulite in de probleemzones doelgericht aanpakken. Na enkele behandelingen met Hypoxi zie je bovendien al resultaat!

Voor vrouwen (en mannen)

Hypoxi pakt jouw lichaamszones aan. Ook is deze methode geschikt voor het tegengaan van cellulitis, het systeem geeft versterkend voor huid- en bindweefsel. Iedereen heeft baat bij deze behandeling. De methode werkt namelijk vooral op de typische vrouwelijke (ook mannelijke!) gebieden:

  • rond de buik
  • de heupen
  • de billen
  • de dijen
  • cellulitis

Aan de slag!

Hoe kom je nou af van die vervelende vetophopingen? Het enige wat je hoeft te doen is een milde fietstraining van 30 minuten. Hierbij zit je tot aan je buik in een vacuümcabine. De Hypoxi Studio wordt gerund door een gekwalificeerde coach die het trainingsprogramma individueel op je afstemt. Maar voor een snel en geweldig resultaat wordt er geadviseerd om de Lipo III of de Body-Wizard toe te voegen bij de Hypoxi, deze combinatie geeft ongelofelijke mooie resultaten .

Zelftest

Met een eenvoudige test kan je het verschil merken tussen een ‘gewone’ work-out en een Hypoxi training. Je brengt je lichaam op temperatuur door circa 30 minuten te sporten. Snel zul je merken dat bepaalde lichaamsdelen warm aanvoelen, maar dat je probleemzones koud blijven. Dat komt door de slechte doorbloeding van deze plekken. Dit zijn éxact de plekken die de Hypoxi methode aanpakt.

Voor jou!

Ben je overtuigd en wil je een Hypoxi behandeling ondergaan? Bij Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze methode. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Meer weten?

Bij Dali Wellness kun je de volgende behandelingen ondergaan: Plasma-lift, Ultraformer III, Slimline, Hypoxi, Velasmooth, BodySculptor en Anti Cellutis Concept. Eigenaresse Lida van der Tas helpt je graag om op een duurzame en succesvolle manier je gezondheid te verbeteren.

Dali Wellness
's-Heerenbergseweg 40 | 7038 CD Zeddam | 0314-640743 |
info@dali-wellness.nl | www.dali-wellness.nl/
Deel dit artikel