voorjaar

Stralend het voorjaar in!

6 april 2018
430
429
0

Wat wil jij: een stralende huid, strakkere benen of armen of van je sinaasappelhuid af? Wat jouw doelen op schoonheidsgebied ook zijn, het is áltijd een goed moment om je te laten vertroetelen.

Een stralende huid

Kies je voor huidverbetering, dan wil je natuurlijk meteen resultaat zien. Een gezonde en stralende huid die comfortabel, glad en soepel aanvoelt. De intensieve, diepwerkende behandelingen zorgen ervoor dat je huid optimaal verbetert. Door toepassing van de unieke hannah Bindweefselmassage en de daarbij horende producten wordt één centraal doel bereikt, namelijk optimale huidverbetering!

Back in shape

Kom weer in shape voor de zomer met Size Zero. Dat gebeurt door middel van de Easy Shape Trainer. Op de probleemzones van je lichaam worden 16 pads geplaatst. Door middel van spierstimulatie en ultrasound wordt een stevige work-out nagebootst. Terwijl je ligt te ontspannen, wordt je lichaam strakker en fitter.

Probleemzones aanpakken

De combinatie van de Easy Shape Trainer met de allernieuwste LPG Endermologie apparatuur maakt het mogelijk om specifieke probleemzones nóg effectiever te behandelen. Hierbij kun je denken aan extra aandacht voor cellulite op je benen, verslapping van je armen of het weer in model krijgen van een uitgezakte taille. Kortom: kom totaal in shape!

Skin & Body

Wat de coaches van Skinallure en Size Zero betreft is iedereen mooi. Maar hoe fijn is het als je jezelf nét iets mooier kunt maken en je daardoor ook beter gaat voelen? Shinen omdat je tevreden bent met jezelf is het beste gevoel wat je kunt ervaren! De gediplomeerde schoonheidscoaches van Skinallure en Size Zero helpen jou daar dan ook graag bij. Samen met de beste en meest innovatieve behandelingen, producten, apparatuur en technieken worden de mooiste resultaten behaald. De schoonheidscoaches staan voor jou klaar om je te laten stralen als nooit tevoren!

Meer weten?

Size Zero is een jonge firma die zich volledig focust op het importeren van de meest prominente afslankproducten die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Deze producten zijn exclusief via Size Zero verkrijgbaar.

Size Zero Eindhoven
Hoogstraat 10 | 5611 JR Eindhoven | 06-11004211 |
[email protected] | www.sizezero.nl/

Skinallure | Hoogstraat 10 | 5611 JR Eindhoven | 06-23094690
[email protected] | http://www.skinallure.nl

Deel dit artikel