Nu écht je streefgewicht bereiken

7 juni 2018
985
987
3

Heb je echt álles al geprobeerd om van je overtollige kilo's af te komen? Leek het een keer goed te gaan, zaten ze er binnen no time weer aan. Herkenbaar? Zet nu de stap om een gezonde leefstijl op te pakken en krijg het figuur van je dromen!

Afvallen

Het is een grote stap om de beslissing te maken dat je wilt afvallen. Je wilt niet een hoop investeren in een resultaat wat slechts tijdelijk is. Ja, jij bent zoek naar een blijvend en snel resultaat. Zodat jij je streefgewicht op een gezonde manier bereikt. Bestaat dat? Jazeker!

Leefstijl

Maak kennis met PowerSlim. Dit is géén dieet, maar een manier van leven waarin je leert om op een andere manier met eten om te gaan. Het programma is zó ontwikkeld dat het heel gemakkelijk is in te passen in je dagelijks leven.

Totaalplaatje

Samen met PowerSlimcoach Ellen van Bree werk je aan een gezonder leef- en eetpatroon. Je krijgt fysieke én mentale coaching. Zo kun je je mooi voelen van binnen én van buiten. Schoonheid komt immers niet alleen van de buitenkant, maar ook van de binnenkant! Na het bereiken van je streefgewicht kun je je misschien nog storen aan je lovehandles of aan je zwaardere bovenbenen. Om je lichaam een extra stukje te helpen, kun je bij Ellen ook verschillende figuurverbeterende en huidverbeterende behandelingen volgen.

Vet aanpakken!

Cryolipolyse en cavitatie zijn ideale manieren om overtollig vet kwijt te raken op de plekken waar jij dat wilt. Je kunt van je lovehandles, zadeltassen en overtollige vet op je heupen afkomen zónder hiervoor onder het mes te hoeven. Beide behandelingen zijn ook in combinatie met elkaar te volgen.

Rimpels verminderen

Wil je er weer fris en jeugdig uitzien? Van je onderkin of van je fijne rimpeltjes af? Dan zijn de RF-behandelingen (radiofrequentie) wat voor jou. Je huid wordt gestimuleerd tot samentrekking en het aanmaken van collageen. Je huid wordt strakker en rimpels verminderen. Als je in de spiegel kijkt, dan denk je: ‘Ja, nu ben ik helemaal tevreden met mezelf!’

Voor jou!

Coach Ellen: ‘Al jaren coach ik mensen die gezonder willen leven. Samen werken we aan een leef- en eetpatroon waarmee je beter in je vel komt te zitten. Ik vind het belangrijk dat zij zich mooi van binnen én van buiten voelen. Van de mensen die bij mij komen, krijg ik terug dat zij zich gehoord voelen en dat zij merken dat zij mijn volledige aandacht krijgen. Mijn idee is dan ook: ‘Samen kom je verder!’

Meer weten?

Bij Take2 Afslankstudio ben je aan het juiste adres voor passend advies op het gebied van voeding, leefstijl, afvallen, zelfontplooiing en schoonheidsbehandelingen.

Take2 Afslankstudio
Larenseweg 174A | 1223 AA Hilversum | 06-41290317 |
info@take2.nl
Deel dit artikel