afvallen

Gezond afvallen en op gewicht blijven

27 juli 2018
350
349
0

Ook deze zomer zijn er weer genoeg dagen dat je lekker buiten kunt barbecueën. Gezellig, maar niet erg gezond en bovendien met het risico dat je gewicht toeneemt. Wil jij op een gezonde manier afvallen en voor eens en voor altijd op gewicht blijven? Dat is echt mogelijk. Kies voor een methode die werkt!

Gewichtsbeheersing

Het Cambridge Weight Plan is speciaal ontwikkeld voor mensen die eenvoudig, verantwoord en succesvol willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt van het Cambridge Weight Plan is gewichtsbeheersing. Gewichtsbeheersing is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven.

Opnieuw leren eten

Je leert je gewicht te beheersen en daar heb je de rest van je leven profijt van. Om dit te bereiken, moet je eigenlijk opnieuw leren eten. Je Cambridge consulente Chantal van der Knaap begeleidt en ondersteunt je daarbij.

Afvallen zonder hongergevoel

Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen maaltijdvervangers, waaronder shakes, soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

Cambridge Weight Plan

Chantal gebruikt bij haar aanpak het Stappenplan van Cambridge Weight Plan. Dat is een afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma dat flexibel en geheel afgestemd kan worden op jouw wensen en omstandigheden. Samen met Chantal bepaal je in welke stap je begint.

Begeleid afvallen

Het Cambridge Weight Plan is een uitgebalanceerd programma, dat met kennis van zaken moet worden begeleid. Tijdens het proces van afvallen begeleidt Chantal je, en bereidt ze je alvast voor op gewichtsbehoud. Chantal gaat graag samen met jou de strijd aan om ervoor te zorgen dat jij ook jouw doel bereikt!

Jaarlijks extra gewicht

‘Toen ik een tijd terug kleren paste voor een groot feest, dacht ik opeens: ‘Het staat niet mooi genoeg. Ik ben te zwaar. De paniek sloeg toe en ik schafte bijna alle boeken van Sonja Bakker aan om meteen te gaan afvallen. ‘Afvallen’ en ‘op dieet gaan’: het zijn zowat de meest genoemde voornemens. Vroeger kon je zonder aan te komen dagelijks een pak koekjes wegwerken. Maar nu hoef je nog maar naar koekjes te kíjken om extra gewicht te kweken. De meeste vrouwen en mannen komen jaarlijks wat aan. Op zich geen probleem, maar als je zo doorgaat, heb je na vijfentwintig jaar een enorm overgewicht. Een schrikbeeld!’

Realistisch en effectief

‘Ik heb er uiteindelijk toch voor gekozen om de Sonja’s te laten staan en ben op aanraden van vriendinnen naar een Cambridge consulent gegaan. Ik wilde op een verantwoorde wijze resultaat behalen. Ik was gemotiveerd, maar heb wel een steuntje in de rug nodig. Ik had een begeleider nodig, een buddy, een steun en toeverlaat als ik het niet meer zag zitten. Een Cambridge consulent is een ervaringsdeskundige, dus die weet waar je doorheen moet. Volhouden is het motto, maar dan wel op een realistische manier. En dat heb ik gevonden in het Cambridge Weight Plan!’

Meer weten?

Dream Weight is een praktijk voor verantwoord afslanken onder begeleiding met behulp van het Cambridge Weight Plan. Eigenaresse Chantal begeleidt jou op een stimulerende en realistische manier bij het afvallen en leert je hoe je op gewicht kunt blijven.

Dream Weight
Breedweer 40 | 1541 AC Koog aan de Zaan | 06-45774620 |
[email protected] | www.cambridgeweightplan.nl
Deel dit artikel