Zie het geluk

5 januari 2018
413
423
0

Iedereen verstaat weer iets anders onder 'geluk' en het kan vele vormen aannemen. Voor de een is geluk een succes op het werk of een wereldreis, voor de ander de schaterlach van een kind of een boswandeling met de hond. Weer een ander voelt geluk in zonnestralen, een ontspannend bad of een kop verse koffie.

Geluk najagen

Tegenwoordig lijkt het wel of we steeds meer op zoek zijn naar het grote geluk en deze staat van zijn krampachtig najagen. Maar is dat eigenlijk wel mogelijk? En heeft het nut om iets krampachtig na te jagen? Is het niet veel effectiever en gezonder om gewoon te ‘zijn’ en geluk te ervaren in de kleine dingen die zich in je leven aandienen? Toch is dit voor veel mensen best lastig. Als je niet lekker in je vel zit, is het moeilijk om de mooie dingen in het leven te zien.

Uniek

Wij zijn snel geneigd om te kijken naar andere mensen en ons hieraan te meten. Of we oordelen over hen, maar eigenlijk oordelen we over onszelf. Uiterlijkheden brengen ons uiteindelijk niet waar we naar verlangen. Iedereen heeft een andere unieke behoefte. Als je verbonden bent met jouw eigen diepste verlangen, kun jij je moeiteloos verbinden en kom je tot het ware geluk. Hierin speel je zelf een belangrijke rol.

Vertrouwen op je gevoel

Vind je dit lastig? Energietherapie en coaching kan je helpen. Tijdens de behandelingen worden blokkades opgeheven in jouw lichaam. Je leert je oude patronen te herkennen en (nog belangrijker) deze los te laten. Je leert om op je gevoel te vertrouwen en te kiezen voor een leven dat bij je past. Je voelt je hierdoor lichamelijk en geestelijk weer in balans. Je mag jezelf zijn en leven op jouw manier, met alle geluksfactoren en -momenten die daar in jouw ogen bij horen. Je bent je echte zelf en dat is misschien wel het grootste geluk dat je kunt hebben!

‘Ik voel mij weer krachtig’

Annette: ‘Samen zijn we in een aantal sessies aan de slag gegaan. De behandelingen hebben mij balans gebracht, zodat ik meer bij mijzelf kan blijven, ook op lastige momenten. Met de nieuwe inzichten en handvatten kan ik weer vol passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen verder in mijn leven. Ik voel mij weer krachtig en mijn fantastische zelf!! Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten, Heidi, en voor al het moois dat je me bracht!’

Meer weten?

Heidi van Paridon geeft energie therapie en coaching in haar eigen praktijk in Noordwijk. Bij Heidi kun je terecht als je last hebt van lichamelijke of geestelijke klachten. Wees je beste zelf!

Je Beste Zelf
Nieuwe Zeeweg 70B | 2202 HB Noordwijk | 06-10918789 |
[email protected] | www.jebestezelf.nl
Deel dit artikel