De perfecte wenkbrauwen bereik je met microblading

22 november 2017
1270
1306
0

Ben je het met me eens dat wenkbrauwen een belangrijk onderdeel van jouw gelaat zijn? Wenkbrauwen geven je gezicht expressie en uitstraling. Verzorgde wenkbrauwen zorgen dus al snel voor een stralende eerste indruk van jouw gezicht.

Lelijke wenkbrauwen?

Maar wat doe je als je vrijwel onzichtbare wenkbrauwen hebt door verkeerd epileren, een aandoening of een lichte haarkleur? Dan moet er snel iets gebeuren om de expressie weer terug op jouw gezicht te krijgen. Je hoeft hiervoor niet dagelijks in de weer met wenkbrauwpotlood en -poeder. Je kunt jezelf namelijk heel wat tijd, moeite en frustratie besparen door te gaan voor een ideale oplossing: permanente wenkbrauw make-up!

Microblading

Je bereikt de perfecte wenkbrauwen met de ‘Microblading 3D hairstrokes techniek’ van PhiBrows. Met het microbladingpen worden handmatig niet van echt te onderscheiden haartjes tussen jouw eigen wenkbrauwharen gepigmenteerd. Dit ervaar je als een prikkend gevoel, wat eerder als gevoelig dan als pijnlijk omschreven kan worden.

Natuurlijke uitstraling

De vorm en de kleur van jouw nieuwe wenkbrauwen wordt zo gekozen dat ze precies passen bij de natuurlijke kleur en vorm van jouw wenkbrauwen en huid. Dit is een nauwkeurig proces, want je wilt perfecte wenkbrauwen, maar ze moeten er wel natuurlijk uit blijven zien! Jouw wenkbrauwen worden langer, breder of voller gemaakt, afhankelijk van wat bij jouw gezichtsvorm past.

Juiste kleur

Na de behandeling zijn je wenkbrauwen altijd iets feller van kleur. Na de genezing neemt het pigment iets af en worden je wenkbrauwen een aantal tinten lichter. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat. Zes weken na de eerste behandeling kom je nogmaals langs in de salon voor de tweede behandeling. Als het nodig is, worden je wenkbrauwen dan gecorrigeerd. 10 tot 15% van de hairstrokes verdwijnt namelijk na de eerste behandeling.

Langdurig resultaat

Hoelang je uiteindelijk plezier hebt van jouw nieuwe wenkbrauwen hangt mede af van jouw gezichtshuid: bij een erg vette huid zal de kleur sneller vervagen dan bij een droge huid. Ook zweet en zon hebben invloed op het pigment. Gemiddeld is het na 10 tot 12 maanden nodig om voor een nabehandeling bij de salon langs te komen. De kleur van jouw wenkbrauwen wordt dan opgefrist, zodat je wederom de deur uitloopt met perfecte wenkbrauwen. Nura Thawfiq [van Brow&Lashes by Nura – red.] verzorgt het allemaal voor je!

Meer weten?

Bij Brow & Lashes by Nura kun je terecht voor wenkbrauwen en wimpers. Verzorgde wenkbrauwen en wimpers geven je een frisse uitstraling. In de schoonheidssalon bieden wij verschillende behandelingen aan.

Brow&Lashes by Nura
H.G. Gooszenstraat 1 | 7415 CL Deventer | 06-30155600 |
| www.facebook.com/browandlashesnura
Deel dit artikel