Benadruk je vrouwelijkheid!

10 augustus 2017
1076
1147
1

Benadruk je vrouwelijkheid door verzorgde handen en nagels. Wist je dat het supergoed is voor je zelfvertrouwen? Natuurlijk kost het tijd om ze te laten verzorgen, maar zo’n verwenmoment, dat even om jou draait, heb je wel verdiend.

OPI

Verwen jezelf met mooie nagels bij Beauty Masters. Er wordt met producten van onder andere het merk OPI gewerkt. Kleine oneffenheden op je nagels worden automatisch gecorrigeerd door de gelcolor waarmee de nagels worden gelakt.

Waarom Gellak

Gelcolor is een langhoudende nagellak die twee tot vier weken goed op je nagels blijft zitten. Zijn je nagels te kort, gebroken, gespleten, te bol of te plat? Dan worden deze indien gewenst verstevigd of verlengd. Het resultaat? Mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels.

Verwenmoment

Een hand- en nagelbehandeling in een manicuresalon is een echt verwenmoment. Hét moment om je vrouwelijkheid te benadrukken en even helemaal te ontspannen. Alleen of gezellig met je vriendinnen. Alleen het beste is goed genoeg voor jou.

Meer weten?

De Beauty Masters treatment store in Eindhoven is een nagelstudio en schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor nagelverzorging, manicure, pedicure, make-up, schoonheids-behandelingen, wimperextensions, wax behandelingen, massages en workshops.

Beauty Masters Treatment Store
Klein Tongerepad 9 | 5613 KL Eindhoven | 040-2693134 |
info@beautymasters.nl | www.beautymasters.nl
Deel dit artikel