haargroei

Natuurlijk mooi: geen ongewenste haargroei!

23 april 2019
262
261
0

Deze middag heb jij een leuke date staan, waar jij je mooie jurk voor aan wilt. Omdat er onder deze jurk natuurlijk wel een paar mooie gladde benen vandaan moet komen, haal jij vol goede moed je scheermes en scheerschuim tevoorschijn. Maar na een paar seconden zie jij dat het weer hélemaal fout gaat: er loopt een straaltje bloed langs je been. Zucht, kan dat scheerritueel nou nooit eens van een leien dakje gaan?

Irritaties na het scheren

Wist jij dat jij láng niet de enige bent die irritaties ervaart tijdens en na het scheren? Maar liefst 99% van de vrouwen ervaart namelijk problemen tijdens het ontharen. Denk hierbij dus aan bloedingen, maar ook aan rode plekjes en terugkerende stoppels. Andere veelvoorkomende onthaarirritaties: een geïrriteerde huid, moeilijk bereikbare plekjes en het vergeten van bepaalde haarzones. Gelukkig bestaan er tegenwoordig doeltreffende, zachte manieren om voor een langere tijd van je ongewenste haargroei af te komen!

Waxen = steeds populairder

Eén van de ontharingsmethoden waar jij kennis mee móét maken, is waxen. Dat deze methode steeds populairder wordt, is niet gek. In vergelijking met andere methodes als scheren en het ontharen met ontharingscrèmes biedt waxing veel voordelen. Bij het waxen worden namelijk, in tegenstelling tot de eerder genoemde methoden, alle haartjes inclusief de worteltjes meegenomen. Na de behandeling voelt je huid zo zacht als zijde aan, en blijft deze ook veel langer glad. Het resultaat is na de behandeling meteen merkbaar, en hier kun je nog 3 tot 5 weken na de behandeling van genieten. Enne, stoppeltjes, jeuk of ingegroeide haren? Die zijn er niet bij als je voor een waxbehandeling gaat! Bovendien is waxing ten opzichte van een laserbehandeling minder ingrijpend en kostbaar. Goed om te weten is dat je hiermee niet alleen van de haartjes van je benen af kunt komen, maar ook van de ongewenste haartjes op plekken als de oksels, bovenlip, bikinilijn en rug.

De voordelen van waxen op een rijtje!

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

 • De methode is geschikt voor haartjes vanaf 2 millimeter
 • De methode is nagenoeg pijnloos en heel zacht voor je huid
 • De wax wordt aangebracht op een lage temperatuur
 • Je loopt geen huidirritaties of roodheid op

Precies en doeltreffend

‘Vrouwen én mannen willen natuurlijk een altijd gladde en superzachte huid, zonder al te veel gedoe en pijn,’ weet schoonheidsspecialiste Sandra van Gestel. Zij vervolgt: ‘Daarnaast worden er vanuit de schoonheidsbranche steeds meer en steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit en de duurzaamheid van ontharingsbehandelingen. In mijn salon maak ik daarom gebruik van de nieuwste manier van waxen: de Lycon Precision. Met deze ‘crème de la crème-behandeling’ geniet je van een vrijwel pijnloze waxbehandeling, die jou een gladde en perfecte huid geeft. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een natuurlijke, heerlijk geurende wax van Lycon, die verrijkt is met essentiële oliën. Hiermee worden alle haartjes met de wortel en al verwijderd, en geniet je meteen van een ultrazachte en gladde huid. Je ervaart nagenoeg geen pijn, en door de serene, prettige sfeer die in mijn salon hangt, kom je zelfs tot ontspanning. Na de behandeling wordt je huid verfrist en gekalmeerd met speciale ‘after wax’ producten, zodat jij naderhand met een heerlijk gladde en zijdezachte huid de deur uitloopt, klaar om stralend van het mooie weer te genieten.’

Welke gebieden worden er met waxen behandeld?

Sandra: ‘In de salon kun je kiezen uit meerdere treatments. Zo is het mogelijk om te werken aan één specifiek lichaamsdeel zoals je benen. Maar je kunt ook werken aan meerdere lichaamsgebieden in één behandeling. Dit zijn de gebieden die behandeld kunnen worden:

 • bovenlip
 • kin
 • wangen
 • oksels
 • armen
 • bikinilijn
 • onderbenen
 • het totale beengebied
 • rug

Beautytip van Sandra

‘Ga jij binnenkort op een heerlijke zonvakantie, of heb je een andere gelegenheid waarbij je helemaal geen omkijken meer wilt hebben naar je huid? Ga dan voor het complete waxprogramma. Deze behandeling is, zoals de naam al suggereert, speciaal bedoeld voor de ontharing van ongewenste haargroei op het hele lichaam. Je benen, oksels, bikinilijn én gezicht worden meegenomen. Ook geniet je van een complete voor- en naverzorging. Echt een aanrader! Wil je toch thuis aan de slag met scheren? Dan hebben wij een heerlijke ‘shave kit’ van Dermalogica, waarmee je je huid optimaal verzorgt en irritaties voorkomt.’

Leg jezelf in de watten!

Sandra: ‘Wil jij ook genieten van een heerlijk zacht lichaam? Of heb jij een andere wens op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging, zoals prachtig gelakte nagels, een jongere en frissere huid of verlichting van huidproblemen als acne? Dan ben je aan het goede adres bij Beauty Masters treatment store Eindhoven. Plof achterover in één van onze heerlijke lounges, en laat je heerlijk in de watten leggen door mij of een van de andere ervaren specialisten op het gebied van schoonheid en huidverbetering. Met vriendelijk en gezellig personeel, versgemalen koffie, thee, wijn én altijd iets lekkers kom jij altijd tot de ultieme ontspanning, en ga je van top tot teen verzorgd weer naar buiten!’

Meer weten?

Beauty Masters treatment store Eindhoven is een nagelstudio en schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor manicure, pedicure, schoonheidsbehandelingen, make-up, wimperextensions, waxbehandelingen, massages en workshops. De producten die bij de behandelingen horen, zijn daar ook te koop, zoals Dermalogica, OPI, Pupa Milano, Janzen en Mark Inbane.

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 | 5613 KL Eindhoven | 040-2693134 |
[email protected] | www.beautymasters.nl
Deel dit artikel