stress

Last van stress? Ontspan en verzorg je lichaam met massage

6 januari 2020
150
150
0

Je kent het wel: sfeervol verlichte straten, de mooiste kersthits aller tijden op de radio en knusse commercials waar het zoete kerstplezier vanaf druipt. Iedereen lijkt de laatste maand van het jaar geweldig te vinden. En ook jij probeert er een feest van te maken. Maar te midden van alle voorbereidingen, afronden van je werkzaamheden en verplichtingen ben je tegen de tijd dat het zover is al behoorlijk uitgeput.

Continu aan staan

Als je een druk leven leidt waarin de ene volle dag aan de andere geregen wordt, dan kan er een moment komen waarop de stress te hoog oploopt. In de kern is stress niet slecht. Het stelt je in staat om te presteren, ook onder druk. Maar na inspanning moet je lichaam wel weer kunnen herstellen. En dat is nu net wat er bij veel mensen ontbreekt. We staan continu ‘aan’, zeker in die overvolle laatste maand van het jaar.

Kenmerken

Heb jij ook teveel stress? Dan herken je je mogelijk in één of meerdere van de volgende kenmerken:

  • je voelt je opgejaagd
  • je slaapt slecht
  • je voelt je futloos en onzeker
  • je komt slecht tot rust
  • je bent vergeetachtig
  • je hebt een kort lontje
  • je hebt hoofdpijn of andere fysieke (spannings)klachten

Bewust van spanning

Mocht je je inderdaad in de typische stressklachten herkennen, dan is het hoogste tijd om te zorgen voor meer ontspanning en tijd voor jezelf. Massage kan je helpen om te ontspannen en te onthaasten. Het zorgt er namelijk voor dat je je bewust wordt van de spanning waaronder je staat, en kom je weer in contact met je lichaam. Want ga maar na; doorgaans ben je vooral in je hoofd bezig. Je bent aan het plannen, organiseren, piekeren en aandacht verdelen. Tijdens een massage hoef je nu even helemaal niets.

Stress relief

Bij Beauty Masters treatment store wordt een massage aangeboden speciaal gericht op stress relief. Dit type massage is een manier om welverdiende aandacht aan jezelf te besteden. Tijdens de massage wordt het lichaam ontdaan van alle opgehoopte spanningen en de gevolgen van verschillende vormen van stress. Op een gladde, zachte manier behandelt de masseur je hoofd, rug, benen, armen en hals. Hierdoor verbetert je bloedcirculatie en zullen spierpijnen afnemen. De spieren worden losser én je huidconditie verbetert.

Jouw wensen

Een ontspanningsmassage vindt plaats in een prettige omgeving met rustgevende muziek op de achtergrond, en wordt altijd afgestemd op jouw specifieke wensen. Zo is er ook een mogelijkheid om aromatherapie toe te voegen aan de behandeling. Aromatherapie helpt bij het in balans brengen van je energie. Verschillende geuren hebben een verschillend effect, zo kunnen bepaalde aroma’s de ontspanning nog meer versterken.

Meer weten?

Wil jij meer weten over ontspannende massages? Dan ben je bij Beauty Masters treatment store Eindhoven aan het juiste adres! Als je er naar binnen stapt, proef je meteen de gezellige en ontspannen sfeer. Wij kunnen je bij álles op het gebied van (natuurlijke) schoonheid helpen en adviseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van huidverbetering met de producten van Dermalogica, (Misencil) wimperextensions of een heerlijke spa-pedicure of manicure? Onze vriendelijke collega’s denken graag met je mee, en verzorgen je graag tot in de puntjes. Kom je ook eens langs? Er staat al een vers kopje koffie, thee of een glaasje prosecco met iets lekkers voor je klaar!

Meer weten?

Beauty Masters treatment store Eindhoven is een nagelstudio en schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor manicure, pedicure, schoonheidsbehandelingen, make-up, wimperextensions, waxbehandelingen, massages en workshops. De producten die bij de behandelingen horen, zijn daar ook te koop, zoals Dermalogica, OPI, Pupa Milano, Janzen en Mark Inbane.

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 | 5613 KL Eindhoven | 040-2693134 |
[email protected] | www.beautymasters.nl
Deel dit artikel