breekbare nagels

Nooit meer last van breekbare nagels!

28 februari 2020
128
128
0

Er is niets vervelender dan slappe of beschadigde nagels. Het maakt niet uit wat je doet, maar ze blijven kort en beschadigd. Maar wist je dat je hier helemaal niet mee rond hoeft te blijven lopen? Als je ze laat verstevigen en verlengen heb je nooit meer last van korte en beschadigde nagels. Bovendien zien ze er daarna ook nog eens mooi en verzorgd uit! Waar wacht je dus nog op?

Breekbare nagels

Iedereen heeft weleens last van beschadigde of slappe nagels. Je nagels breken snel en je hebt veel last van scheurtjes. Je nagels laten groeien is met breekbare nagels een onmogelijke opgave. Uiteindelijk kun je zelfs last krijgen van vervelende ontstekingen. Het is daarom ontzettend belangrijk om goed voor je nagels te zorgen. Dit kun je doen door te kiezen voor het verstevigen en verlengen van je nagels. Zo krijg je niet alleen weer sterke, maar ook mooie nagels.

Versteviging en verlenging

Het verstevigen of verlengen van nagels wordt nog weleens verward met kunstnagels of nepnagels, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Zo gaan we bij Beauty Masters treatment store uit van de natuurlijke nagel. Dit doen we door het gebruik van acryl of gel. Bij acryl krijg je echt stevige nagels en met gel worden ze juist flexibel. Wanneer je je natuurlijke nagel laat verstevigen voorkom je scheuren in de nagel, hierdoor krijgt je nagel de mogelijkheid om weer mooi lang te groeien. Kun je niet wachten en wil je direct lange nagels? Dan kun je naast versteviging ook kiezen voor verlenging.

Tips of sjabloon

Bij een nagelverlenging van Beauty Masters treatment store kun je kiezen tussen verlengende tips of verlengen met een sjabloon. Een sjabloon is een sticker die op je vinger en onder je nagel wordt geplakt, vervolgens wordt er met acryl een verlenging gemaakt. Als je kiest voor een tip dan wordt er eerst per vingernagel naar de juiste maat gezocht. Daarna wordt de tip met lijm op je eigen nagel geplakt en gevijld zodat hij perfect samensmelt met je natuurlijke nagel. Wanneer dit gedaan is wordt er acryl aangebracht. Uiteraard worden je nagels daarna mooi afgelakt met OPI nagellak of OPI Gelcolor.

Nabehandeling

Om je nagels sterk en gezond te houden is het belangrijk om na drie of vier weken te kiezen voor een nabehandeling. Jouw nagels worden dan weer met acryl of gel verstevigd of verlengd. Als je hier niet voor kiest heb je slechts tijdelijk sterke en lange nagels, kies je wel voor een nabehandeling, dan ben je het hele jaar verzekerd van mooie nagels. Na zo’n nabehandeling heb je weer perfect verzorgde en natuurlijk ogende nagels.

Beauty Masters treatment store

Misschien heb je geen last van dunne en beschadigde nagels, maar heb je juist te dikke nagels, of groeien ze omhoog. Ook een afwijkende nagelvorm is een veelvoorkomend probleem. Voor al deze problemen hebben wij bij Beauty Masters treatment store een oplossing op maat. We kijken samen naar je handen en bepalen daarna wat jouw nagels nodig hebben. Onze vriendelijke collega’s verzorgen je graag tot in de puntjes. Kom je ook eens langs? Er staat al een vers kopje koffie, thee of glaasje prosecco met iets lekkers voor je klaar.

Meer weten?

Beauty Masters treatment store Eindhoven is een nagelstudio en schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor manicure, pedicure, schoonheidsbehandelingen, make-up, wimperextensions, waxbehandelingen, massages en workshops. De producten die bij de behandelingen horen, zijn daar ook te koop, zoals Dermalogica, OPI, Pupa Milano, Janzen en Mark Inbane.

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 | 5613 KL Eindhoven | 040-2693134 |
[email protected] | www.beautymasters.nl
Deel dit artikel