huidproblemen

Pak jouw huidprobleem aan met de Pro Power Peel

28 februari 2020
97
96
0

Als je last hebt van een huidprobleem, is dat natuurlijk erg vervelend. Je kunt last hebben van pijn, jeuk of trekkerigheid, maar daarnaast is een huidprobleem vaak erg zichtbaar. Acne, rimpels of pigmentvlekken in je gezicht verberg je nou eenmaal niet gemakkelijk. Daarom kan je je erg onzeker voelen. Gelukkig zijn er manieren om de huid te kunnen verbeteren. En wist je dat de winter daarvoor bij uitstek erg geschikt is?

Diverse oorzaken

De oorzaken van huidproblemen kunnen zeer divers zijn, zoals genetische factoren, hormomen of leefstijl. Ook teveel zonlicht of bepaalde medische behandelingen kunnen een rol spelen in (versnelde) huidveroudering, vlekken of andere huidklachten. De behandeling van huidproblemen kan daarom ook verschillen, maar duidelijk is dat peelings al snel de nummer één huidverbeterende behandeling is geworden op dit gebied.

Een peeling

De naam ‘peeling’ komt uit het Engels, en betekent letterlijk ‘schillen’. Bij de meeste huidproblemen is de hoornlaag verdikt, en met een peeling haal je door middel van een bepaald type zuur de laagjes van de opperhuid af. Dit proces heet ‘exfoliëren’ en dit versnelt de celdeling, opent de poriën en verheldert de tint van de huid. Tegelijkertijd stimuleert de peeling de aanmaak van collageen, een stofje waar de huid steviger van wordt.

Huidproblemen gericht aanpakken

Bij Beauty Masters treatment store wordt gebruik gemaakt van de Pro Power Peel, een krachtig type peeling. Hierin zitten natuurlijke zuren die de celdeling en celvernieuwing stimuleren, waardoor de structuur en uitstraling van de huid sterk verbetert. Hierbij kunnen bovendien verschillende formules worden gebruikt met bepaalde werkstoffen die laag op laag worden aangebracht. Op die manier kunnen diverse huidproblemen in één sessie gericht worden aangepakt.

De perfecte periode

Aangezien een peeling een krachtig middel is, is de huid nadien kwetsbaar. Dat betekent dan ook dat je na de Pro Power Peel zo’n twee tot drie weken de huid niet mag blootstellen aan direct zonlicht, om schade te voorkomen. Daarom is de winter een uitstekende periode om nu eens echt aan jouw huidprobleem te werken. Tegen de tijd dat de zon aan kracht toeneemt en je deze niet meer kunt ontwijken, is jouw huid zodanig opgeknapt dat jij weer heerlijk buiten kunt stralen!

Waarop moet je letten?

Naast het vermijden van zonlicht, zijn er nog wat zaken waarop je kunt letten wanneer je kiest voor een Pro Power Peelbehandeling. Dit is onder meer:

  • Let erop dat je de huid in de 72 uur voorafgaand aan de peeling niet meer blootstelt aan andere exfoliatie (zoals scrubs en retinol). Hydrateer de huid in deze fase wel goed, ter voorbereiding op de behandeling.
  • In de twee maanden voorafgaand aan de Pro Power Peel kun je geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL of microdermabrasie uitvoeren.
  • De Pro Power Peel kun je niet combineren met het gebruik van Roaccutane, de huid is dan te kwetsbaar.
  • De huid ondergaat een vernieuwingsproces waarbij goede verzorging belangrijk is. Leef je dit goed na, dan verkrijg je een optimaal resultaat: namelijk een stralende, stevige huid!

Meer weten?

Wil jij meer weten over de Pro Power Peel? Dan ben je bij Beauty Masters treatment store Eindhoven aan het juiste adres! Als je er naar binnen stapt, proef je meteen de gezellige en ontspannen sfeer. Wij kunnen je bij álles op het gebied van (natuurlijke) schoonheid helpen en adviseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van huidverbetering met de producten van Dermalogica, (Misencil) wimperextensions of een heerlijke spa-pedicure of manicure? Onze vriendelijke collega’s denken graag met je mee, en verzorgen je graag tot in de puntjes. Kom je ook eens langs? Er staat al een vers kopje koffie, thee of een glaasje prosecco met iets lekkers voor je klaar!

Meer weten?

Beauty Masters treatment store Eindhoven is een nagelstudio en schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor manicure, pedicure, schoonheidsbehandelingen, make-up, wimperextensions, waxbehandelingen, massages en workshops. De producten die bij de behandelingen horen, zijn daar ook te koop, zoals Dermalogica, OPI, Pupa Milano, Janzen en Mark Inbane.

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 | 5613 KL Eindhoven | 040-2693134 |
[email protected] | www.beautymasters.nl
Deel dit artikel