gelifte wimpers

Lange en gelifte wimpers? Zo doe je dat!

12 januari 2021
314
313
1

Je wimpers laten je ogen spreken. De lange, zwarte en gekrulde wimpers benadrukken de vorm en expressie. Niet zo vreemd dat velen dromen van zulke wimpers. Helaas is niet iedereen daar van nature mee gezegend. Zo kan het zijn dat jouw wimperharen kort en recht zijn, of amper te zien door de lichte kleur. Gelukkig is er een mogelijkheid om je droomwimpers te krijgen met een wimperlift!

Wimperproblemen

Wimpers zorgen ervoor dat je een stralende en sprekende blik krijgt. Heb je korte wimpers?Dan kunnen je ogen er zonder make-up al snel wat kleiner en minder wakker uitzien. Grote kans dat jij daarom elke dag mascara gebruikt. Ook bij mensen met lichte wimpers kan de aanblik minder aanwezig zijn. De lichte kleur van je wimpers laten je ogen er namelijk minder uitspringen.

Laten groeien

Gelukkig zijn er genoeg opties om meer uit je wimpers te halen. Om te beginnen met het proces naar je droomwimpers, is het handig om de groei te stimuleren. Een belangrijk aspect daarvan is de juiste verzorging. Wij adviseren het Lash eXtend lash & brow serum. Deze revitaliseert en stimuleert de haargroei van wimpers en wenkbrauwen. Daardoor worden haartjes sterker, voller, langer, maar ook iets donkerder. Het synthetische ingrediënt (Prostaglandine) is afkomstig van glaucoomonderzoek en werd verder ontwikkeld voor gebruik in cosmetica. Deze component stimuleert de wortels, verlengt de groeifase en gaat het natuurlijke haarverlies tegen. Met een beetje geduld kun jij daarna genieten van langere wimpers. Het serum is bij Allure Hair & Beauty verkrijgbaar voor €59,-.

Juiste mascara

Ook make-up kan een oplossing zijn. Wil je mooie gekrulde wimpers? Dan is het nuttig om voor de mascara een wimperkruller te gebruiken. Verwarm de wimperkruller met een föhn voor een extra lang effect. Het grote nadeel van een wimperkruller is echter dat het niet altijd even goed is voor je wimpers. Dagelijks gebruik kan de wimpers beschadigen. Zeker wanneer je de wimperkruller gebruikt nádat je mascara hebt opgedaan. In dat geval kunnen we wimpers zelfs afbreken.

Blijvend effect

Voor een langdurig, veilig en goed gelift effect, is een wimperlift de oplossing. Met een wimperlift worden je eigen wimpers in een mooie krul gebracht. Aan de hand van siliconenpads en permanente vloeistof worden de wimpers gelift. Het effect blijft zelfs gedurende zes tot negen weken zichtbaar! Wil je niet alleen langere, krullende wimpers maar ook een donkere kleur? Combineer de wimperlift dan met een verfbeurt. Het resultaat? Je hoeft niet meer om te kijken naar mascara of wimperkrullers!

Allure Hair & Beauty

Ben jij nieuwsgierig naar een lashlift? Bij Allure Hair & Beauty helpen we je graag verder! Hier kun jij met een gerust hart je wimpers uit handen geven en professioneel laten liften. Ook voor andere beautybehandelingen ben je hier aan het juiste adres. Misschien wil jij je wenkbrauwen onder de loep nemen? Of ben jij op zoek naar een huidverbeteringsbehandeling? Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten, worden onze specialisten regelmatig getraind. Optimale resultaten staan bij ons voorop, daarom luisteren wij altijd naar je persoonlijke wensen. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vragen, neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Allure Hair & Beauty heeft alles op het gebied van haar en beauty, en biedt onder andere haarverlenging, keratinebehandelingen, wimperbehandelingen, permanente make-up, pedicure, manicure, spray tanning, visagie en workshops. Allure is aangesloten bij de ANBOS en de ANKO.

Allure Hair & Beauty
Rijksweg-Noord 17 | 6661 KA Elst | 0481-373131 |
info@haarstudioallure.nl | www.haarstudioallure.nl
Deel dit artikel