geld

Word jij gelukkig van geld?

15 april 2019
320
320
0

Wat als je andere mogelijkheden met geld zou kunnen creëren en met gemak? En geld niet gebruiken als een excuus om niet te kiezen.

Cheryl Henriquez

Wat is geld voor jou?

Wat betekent geld voor je? Veel mensen zien een gebrek aan geld als een probleem, zonder zich vragen te stellen rond het probleem of een korte blik op de eigen standpunten rondom geld. We hebben de neiging om te geloven in misvattingen als ‘Ik heb geen geld’, ‘Ik ga wel wanneer ik het geld heb’ of ‘Daar heb ik geen geld voor’. En vervolgens ons leven te maken gebaseerd op deze misvattingen. Zouden we verschillende mogelijkheden kunnen creëren als we proberen te creëren op basis van deze misvattingen? Echt niet. Wanneer we ingaan op valse standpunten, creëren we beperkingen die ons niet toestaan om te expanderen in wat mogelijk is met geld.

Geldproblemen

Wat als je geen geldproblemen had maar een probleem hebt met ontvangen? Leef je in een constante staat van moeilijkheden rond geld, of het te veel geld uitgeven, het niet hebben van geld of het hebben van te veel uitgaven en verplichtingen? Kan je huidige probleem ten eerste afkomstig zijn van een gebrek aan kracht om je financiën te beheren?

Rijk of arm

Onze standpunten en overtuigingen kunnen bepalend zijn voor het rijk of arm zijn. Wanneer we geloven dat we niet genoeg geld hebben, gaan we daarnaar handelen. We zullen altijd onze keuzes blijven maken op basis van het niet genoeg geld hebben. Mensen die voortdurend denken dat geld hun problemen zal oplossen, zien geld als de bron van hun leven. Ze worden bijna altijd hun hele leven geplaagd door geldproblemen.

Geld. Gelukkig?

Geld heeft één functie: het geeft ons prachtige keuzes. Geld is wat ons leven aangenamer maakt, maar niet wat ons leven bepaalt. Geld is een geweldig hulpmiddel om ons te helpen bepaalde dingen te doen, maar het moet niet een bron van ons leven en het moet niet onze heerser zijn. Geld is slechts een hulpmiddel. Het zal ons brengen waar we willen, maar het kan ons niet vervangen als de bron.

Strijd met geld

Ik had geen idee wat mij tegenhield om geld te ontvangen, ongeacht hoeveel trainingen ik gaf of behandelingen gaf of wat ik gedaan heb. Het ging niet om een van die aspecten. Een van de sleutels tot het beëindigen van mijn strijd met geld was het inzien waar ik geld als een last en als een probleem zag. Daarnaast ben ik mezelf vragen gaan stellen en heb ik mezelf opengesteld voor de mogelijkheden die er waren. Zoals:

  • Wat kan ik nog meer creëren en genereren?
  • Met wie of wat kan ik in contact komen om meer geld te creëren en te genereren?
  • Wat is er nog meer mogelijk?

Geldtrainingen

Nu geef ik geldtrainingen door het hele land, om mensen te helpen creëren met geld. Zit je vast met blokkades en beperkende overtuigingen over geld? Dan nodig ik je uit om alle overtuigingen en standpunten over geld en het niet hebben van geld los te laten en te kiezen voor mogelijkheden met gemak. Ik kan je helpen om veranderingen te brengen in je leven. Kom in actie en creëer meer inkomen! Kijk op mijn website voor de eerstvolgende trainingen en mogelijkheden voor sessies.

Meer weten?

Access Consciouness moedigt je aan om te weten wat je weet en te erkennen dat jij de maker bent van je eigen leven, hoe dat er ook uitziet, goed, slecht, mooi en/of lelijk. Alles wat je belemmert komt door jouw keuze, oordeel en antwoord op wat het in stand houdt.

The Magic of Consciousness
Kruidenlaan 228 | 5044 CS Tilburg | 06-19326621 |
| www.magicconsciousness.com
Deel dit artikel