persoonlijke ontwikkeling

Kies voor persoonlijke ontwikkeling!

11 juli 2018
1005
1007
0

Iedereen wil zichzelf ontwikkelen, maar dat gaat (helaas) niet vanzelf. Dat je een steuntje in je rug kan gebruiken is wel duidelijk, maar wat voor steuntje? Als je op internet kijkt, zijn er tal van coaches, trainingen en cursussen die jou kunnen helpen. Je zoekt en zoekt, maar je weet het niet. Wat past nou écht bij je?

ForYou!

De stappen naar succes en persoonlijke groei moet je zelf zetten. Jouw eigen handelen ga je vanzelf beter begrijpen en beïnvloeden wanneer je inzicht hebt in je gedrag. De training ‘FOR YOUr Growth’ (zie www.lifeuniversity.nl/fyg) leert jou hoe je eigen gedrag eruitziet en stelt vast wat dat gedrag je oplevert, voor jezelf en voor anderen.

Stappen zetten

Wil je er meer uithalen? Dit kun je doen met de belangrijke vaardigheden die je traint om meer te groeien op persoonlijk vlak. Op basis van een persoonlijkheidsanalyse ben je in staat je persoonlijke ontwikkeling gericht vorm te geven. Je kiest bewust welke stappen je zet om in de juiste richting verder te komen.

3 daagse training

De FOR YOUr Growth is voor iedereen die (nog) meer over zichzelf wil weten en zijn leven een andere draai wil geven. Je leert jezelf om goed in de spiegel te kijken. De training bestaat uit drie hele vrijdagen waarin je gaat kijken naar het verleden, het heden en de toekomst van de belangrijkste persoon in je leven: jij!

Voorbereiding

Als voorbereiding op de cursus krijg je digitaal een persoonlijkheidstest toegestuurd. Meteen een moment om jezelf te onderzoeken! Deze test zal gebruikt worden tijdens de training.

Dag 1: wie ben ik?

De eerste dag van de training ga je aan de slag met de veelgestelde vraag ‘wie ben ik?’ Je stelt jezelf kritische vragen over je kernwaarden, gedrag, voorkeuren en patronen. Belangrijk hierbij is je afkomst. Je keert terug naar je roots. Uit welk systeem kom je? Wat vertellen je wortels je over jouw ontwikkeling? Deze gehele dag staat in het teken van je verleden. Waar kom je vandaan en hoe heeft dat invloed op wie je nu bent.

Dag 2: wat kan ik?

De tweede dag van de training staat in het teken van jouw vaardigheden. Wat kan jij? Het ontleden van jouw vaardigheden, kwaliteiten en valkuilen kan behoorlijk veel inzicht geven. Leer hoe anderen jou zien en hoe jij overkomt bij sociale interacties. Daarnaast is het belangrijk hoe jij omgaat met feedback. Hoe ontvang jij dit? En hoe geef jij feedback? Deze tweede dag van de training gaat over het heden.

Dag 3: wat wil ik?

De derde dag van de training gaat over je toekomst. Voor velen een spannend onderwerp. Als alles mogelijk was, wat wil je dan écht bereiken? Waar liggen je verlangens en hoe kun je ervoor zorgen dat je deze gaat vervullen? Je gaat aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkelingsplan en kijkt kritisch naar waar je nu staat. Kies je voor een andere richting in je leven? Durf stappen te zetten!

Ga ervoor!

Ben je eraan toe om te investeren in persoonlijke groei? Omdat jezelf ontwikkelen niet vanzelf gaat, kun je hier wel een steuntje in de rug bij gebruiken. Maak nu gebruik van de eenmalige exclusieve aanbieding voor lezers van ForYou Magazine in samenwerking met Life University. De investering in de training bedraagt € 895,-. Geef je op via de speciale webpagina: www.lifeuniversity.nl/fyg en gebruik de FOR YOU code: ‘FYG2018NJ’.

Meer weten?

Life University geeft trainingen en workshops op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die zichzelf wil (blijven) ontwikkelen en om nog effectiever te zijn op het werk als in het privéleven.

Life University
Breedstraat 80 | 1601 KE Enkhuizen | 06-51111571 |
| www.lifeuniversity.nl
Deel dit artikel