dromen uitkomen

Tijd om je dromen waar te maken!

27 juli 2018
297
296
0

'Als ik later groot ben, wil ik net zo groot en sterk als papa zijn en net zo lief als mama. En ik wil balletdanseres / brandweerman / dokter worden!' Als je terugkijkt op je kindertijd, kun je je misschien wel herinneren dat je dromen over de toekomst had.

Tevreden?

Je kinderdromen zijn (bijna) altijd heel anders dan de realiteit waarin je nu leeft. Dat is niet erg. Als je tevreden bent met het leven dat je vandaag de dag leidt dan is dat helemaal prima! Maar als je eens even rustig gaat zitten en je focust op je diepste binnenste. Wat voel je dan? Kun je in alle oprechtheid zeggen dat je tot nu toe alles uit het leven hebt gehaald wat je zou willen? Als het antwoord ‘nee’ is, dan wordt het tijd om daar iets aan te doen! Je leeft immers maar één keer en je bent het waard om dit leven ten volle te benutten.

Zet die stap!

Als je het gevoel hebt dat je meer uit je leven kunt halen, is het soms lastig om aan dat gevoel daden te verbinden. Je weet niet precies wát je wilt of je weet niet welke stappen je moet zetten om je doelen te behalen. Dan kan het nuttig zijn om een lifecoach in de arm te nemen die jou een handje kan helpen.

Coaching voor jou!

Wat kan coaching jou opleveren?

  • meer rust in je hoofd waardoor je beter kunt ontspannen
  • zingeving van jouw leven terugvinden
  • weer genieten van hobby’s of het invullen van je vrije tijd-
  • het terugvinden en voelen van je eigen kracht
  • meer vertrouwen, geluk en blijheid
  • meer bewustwording en inzicht in wat jij wilt
  • zelfacceptatie

Belemmeringen

Marianne van Maramy Life Coaching is lifecoach: ‘Samen gaan we bekijken welke automatische gedachten en gedragingen jou in je dagelijks leven belemmeren en welke er nodig zijn om jouw diep gekoesterde wensen werkelijkheid te laten worden. Afhankelijk van de hulpvraag pas ik verschillende methoden toe, waaronder NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren), RET (Rationeel Emotieve Therapie), TA (Transactionele analyse) en Voice Dialogue.

Spannend en leerzaam

Een coachingstraject is soms best spannend, maar altijd leerzaam. Je leert jezelf en je behoeften en wensen beter kennen en je ontdekt hoe je het leven kunt gaan leiden dat jij graag wilt. Hierdoor word je een rijker én gelukkiger mens! Durf jij het aan om je diepliggende dromen naar de oppervlakte te laten komen en ze te verwezenlijken?

Meer weten?

Coachpraktijk Maramy biedt professionele begeleiding aan volwassenen die vast (dreigen te) lopen op persoonlijk vlak en/of werkgerelateerde problemen. Marianne begeleidt je bij het (her-) vinden van jezelf, persoonlijke groei, werk/ privé balans, kort gezegd, datgene wat jou blij en gelukkig maakt.

Maramy Life Coaching
Neutronweg 45 | 1627 LG Hoorn | 06-15286910 |
[email protected] | www.maramy.nl
Deel dit artikel