afslanken

‘De leukste job ever!’

16 december 2021
87
86
0

Ik ben altijd te zwaar geweest. Om daar wat aan te doen heb ik allerlei verschillende diëten gevolgd, maar dat werd nooit een groot succes. Altijd was daar weer het bekende jojo-effect en begon ik weer van voren af aan.

Groot succes

Via een vriendin kwam ik een aantal jaren geleden in aanraking met het Cambridge Weight Plan, de oude naam van het huidige 1:1 Diet. Zij was er zeer succesvol mee afgevallen en ik wilde het ook direct proberen. Op internet vond ik veel enthousiaste verhalen en goede recensies. Het werd een groot succes! Niet alleen ben ik eindelijk blijvend afgevallen, maar ook maak ik nu betere keuzes in wat ik eet.

Anderen helpen

Door mijn eigen succes was ik zó blij en enthousiast, dat ik ook anderen wilde gaan helpen met hun gewicht, omdat ik het iedereen gun om net zo blij te zijn als ik. Je bent gewoon vrolijker omdat je lekkerder in je vel zit, en hebt het gevoel dat je de hele wereld weer aan kunt. Zo voelde het voor mij ook. In september 2018 ben ik mijn praktijk begonnen. Superleuk! Omdat ik ook ervaringsdeskundige ben, weet ik hoe het voelt om te zwaar te zijn, maar ik weet óók hoe fijn het is om die kilo’s achter je te laten! Alles in het dagelijks leven wordt gemakkelijker en kost je minder energie, omdat je die extra kilo’s niet steeds hoeft mee te zeulen.

Stappenplan

Wat is The 1:1 Diet? Het is een methode waarbij je maaltijdvervangers gebruikt in combinatie met reguliere voeding. Tijdens je eerste bezoek bespreken we je wensen en maken we een plan op maat. Ons stappenplan zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in wat en wanneer je gaat eten. Hoe makkelijk wil je het hebben? We hebben regelmatig een afspraak in mijn praktijk waarbij ik je weeg, je voortgang bespreek en waar je eventueel tegenaan loopt. Stap voor stap ga je dan terug naar alleen reguliere voeding en ik leer je om op gewicht te blijven. Dit maakt The 1:1 Diet effectief en erg makkelijk vol te houden.

Supermooi

Mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden geeft me heel veel voldoening. Mijn cliënten stralen weer en dat is supermooi om te zien!

Marscha Brokke

Meer weten?

Ben jij klaar voor een nieuwe start? Wil jij je ook weer lekker voelen in je lichaam, energiek zijn en controle hebben over je gewicht? Ga dan nu samen met mij het avontuur aan en ik help je met mijn 1 op 1 begeleiding van verantwoord afvallen naar bewust genieten, want afvallen doen we samen. Mijn naam is Marscha Brokke, ik ben onafhankelijk The 1:1 Diet consulent en ik mag cliënten begeleiden vanuit mijn praktijk aan de Patrijspoort 133 in Groningen.

The 1:1 Diet met Marscha Brokke in Groningen
Patrijspoort 133 | 9733 GS Groningen | 06-28250211 |
marscha.brokke.cw@gmail.com | www.marschabrokke.nl
Deel dit artikel