huidverbetering

Fris het nieuwe jaar in

25 november 2021
38
38
0

‘Ik wil er frisser uitzien, maar niet anders’ is een opmerking die vaak voorbijkomt in klinieken. We willen graag dat ons uiterlijk past bij hoe we ons voelen, maar niet op een onnatuurlijke manier.

Natuurlijk resultaat

The Beauty Venue is een cosmetische kliniek die staat voor natuurlijk resultaat. Dokter Tatjana Water: ‘Vaak kunnen we met een kleine ingreep al zichtbaar resultaat bereiken en iemand zich weer zelfverzekerder laten voelen.’

Adviesgesprek

‘We beginnen bij ons in de kliniek altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit consult besteden we veel aandacht aan wat er specifiek voor jou mogelijk is en wat je mag verwachten van een behandeling. Een natuurlijk resultaat is voor iedereen anders. Als arts hebben we de plicht om aan te geven wat realistisch is en wat past bij je persoonlijke uitstraling.’

MD-Codestechniek

Bij sommige bekende persoonlijkheden op tv kun je zo zien dat er ‘iets’ is gebeurd. Te bolle wangen, een te strak voorhoofd, een andere stand van de ogen. Vaak kunnen we niet precies aanwijzen wat het precies is, maar het oogt onnatuurlijk. Dat kan liggen aan de manier van injecteren en de hoeveelheid filler die is geplaatst op een bepaalde plek in het gezicht. Of juist dat andere gebieden in het gezicht niet zijn meegenomen waardoor het contrast zichtbaar wordt. Kortom, de balans is zoek.

Fris het nieuwe jaar in

Voor de lezers van ForYou heeft The Beauty Venue mooie decemberpakketten samengesteld, waarmee je kunt stralen tijdens de feestdagen én fris het nieuwe jaar ingaat. Zo zijn er combinaties van fillerbehandelingen voor volumeherstel met huidtherapie voor huidverbetering. Stap fris het nieuwe jaar in door gebruik te maken van deze mooie combinatiebehandelingen!

Veilig

Dokter Tatjana loopt af en toe mee op het complicatiespreekuur in het Erasmus UMC: ‘Een filler of Botoxbehandeling is een medische ingreep. In onze kliniek kunnen we veilig werken omdat we altijd gebruikmaken van echoapparatuur. Hiermee kun je precies zien waar belangrijke bloedvaten lopen. We kunnen ook oude oude fillers nauwkeurig opsporen en eventueel verwijderen. Door echogeleid te werken minimaliseren we de kans op een
complicatie.’

Decemberpakketten

Met een fillerbehandeling kan de huidveroudering hersteld worden die ontstaat door het afnemen van bot en collageen. Met een aanvullende hydrafacialbehandeling wordt de huid gereinigd en dode huidcellen verwijderd. Daarnaast krijg je een milde peeling om de poriën te reinigen. Als extra mogelijkheid is de perkbehandeling en ReGen booster aan dit pakket toegevoegd. Bij de perkbehandeling wordt de huid rond de ogen op een zachte manier verhelderd en strakker gemaakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De ReGen booster is een speciaal serum dat de productie van collageen en elastine stimuleert.

Decemberpakketten:

– Filler t.b.v. volume lippen + hydrafacial + perkbehandeling: € 499,-
– Anti-wallenfiller + hydrafacial + perkbehandeling: € 499,-
– Filler t.b.v. volumeherstel wangen + hydrafacial + ReGen booster: € 799,-
– Partieel 7 point MD code fillerbehandeling + hydrafacial + ReGen booster: € 1.099,-

The Beauty Venue begrijpt dat het lastig kan zijn om je weg te vinden tussen de vele behandelingsmogelijkheden. Weet je niet waar je moet beginnen? Voel je vrij om een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. De specialisten maken dan een plan op maat waar je nog eens rustig over kunt nadenken.

7-Point lift

Tijdens het ouder worden wordt onze schedel steeds kleiner en neemt het vet en collageen in onze huid af. De V-vorm in ons gezicht verandert daarom langzamerhand steeds meer in een A-vorm. Dit volumeverlies kan op een natuurlijke manier gecorrigeerd worden zonder het gezicht te veranderen!

Hoe pakken de specialisten volumeverlies aan?

Fillers kunnen worden gebruikt om het volumeverlies in het gezicht te herstellen. Een behandeling die The Beauty Venue veel uitvoert in de kliniek is de 7-Point lift op basis van de MD-Codes techniek. Waar relatief jongere patiënten hun contour meer definitie willen geven, zoeken oudere patiënten een manier om slapte, het afzakken van het gezicht en diepere lijnen te verminderen. Aan beide wensen kan goed worden beantwoord met de 7-Point lift.

Niet-chirurgische facelift

Dit is een injectietechniek waarbij zeven plaatsen in het gezicht worden behandeld voor het liften van de wangen en het verstrakken van de kin en kaaklijn. Dit wordt ook wel een niet-chirurgische facelift genoemd, omdat een behandeling een soortgelijk resultaat oplevert. Het voordeel aan de 7-Point lift zijn de lagere kosten en het snellere herstel dan de chirurgische facelift. En dat natuurlijk zonder de risico’s van een operatie.

Meer weten?

The Beauty Venue biedt de volgende behandelingen:

- ooglidcorrecties; plasmage en operatief
- injectables; botox & fillers
- Profhilo bio remodelling
- echografie
- draadlift
- (medical) peelings
- vitamine-infuus
- huidtherapie
- permanente make-up
- wimpers en wenkbrauwen epileren en verven
- make-up en visagie
- schoonheidsbehandelingen
- HydraFacial reinigen & hydrateren
- Dermapen microneedling
- tatoeage verwijderen

The Beauty Venue
Jan Duikerweg 5 | 1703 DH Heerhugowaard | 072-2016112 |
kliniek@thebeautyvenue.nl | www.thebeautyvenue.nl
Deel dit artikel