Je vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

14 november 2018
875
874
13

Jij snoept alleen nog maar worteltjes en komkommer en bent ál je vrije uurtjes in de sportschool te vinden. Ondanks jouw goede gezonde gewoontes lukt het je gewoon niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Maar een operatie vind je net iets te ver gaan om van die lovehandles, dat buikje of die brede bovenbenen af te komen...

Vetcellen blijven door weinig doorbloeding

Eerst even een lesje biologie. Wist je dat je lichaamsvet uit verschillende laagjes bestaat? Als je flink sport en gezond eet, kan de dikte van de onderhuidse vetlaag minder worden. Maar de bovenste huidlaag, die is echter hardnekkig. Omdat deze nauwelijks doorbloed raakt, kun je je helemaal suf sporten. Maar van die lovehandles afkomen gaat je niet lukken.

Cryolipolyse

Dat lukt wél met cryolipolyse, een methode om te werken aan plaatselijke figuurverbetering. Met cryo worden de vetcellen in de bovenste huidlaag bevroren. Hier kunnen je vetcellen niet tegen. De gerichte koeling zorgt ervoor dat deze vetcellen worden vernietigd, waarna je lichaam deze op een natuurlijke manier afvoert. Zónder dat je pijn ervaart, ben je voorgoed van je vet af! Hallo strakke buik, billen en benen!

Een kledingmaat minder

Cryo is speciaal bedoeld om de probleemzones van het lichaam aan te pakken, en de contouren te verbeteren. De methode is dus niet bedoeld om kilo’s te verliezen en in gewicht af te vallen. Al je probleemzones kunnen behandeld worden: je buik, heupen, lovehandles, taille en billen. Per behandeling kan er gemiddeld 20 tot 25% van je vet worden verwijderd. En dat je huid niet verslapt, maar juist steviger wordt, is ook mooi meegenomen. Zo kom je ook mooi van je cellulite af! Na de behandeling merk je al dat je kleding losser zit: het scheelt vaak een hele kledingmaat! Dat wordt dus shoppen – dat mooie, strakke jurkje dat al op je verlanglijst stond, staat je nu waarschijnlijk nóg mooier!

Blijvend resultaat

Als je je gewicht op peil houdt door genoeg te bewegen en gezond te eten, dan kun je genieten van een blijvend resultaat. Omdat de behandelingen vrijwel geheel pijnloos zijn, is er geen verdoving nodig. De behandeling duurt een uurtje. Deze tijd kun je gebruiken om lekker te ontspannen, en bijvoorbeeld wat te lezen of muziek te luisteren. En omdat er geen hersteltijd nodig is zoals bij een chirurgische ingreep, kun je daarna gewoon weer verder met je dagelijkse bezigheden.

De voordelen van cryo!

Wat zijn de voordelen van cryolipolyse:

  • Een veilige én pijnloze methode
  • Geen verdoving
  • Alle probleemzones worden aangepakt
  • Slanker en strakker lichaam
  • Je verliest centimeters
  • Niet onder het mes
  • Geen hersteltijd
  • Definitief van je vetcellen af

Goed om te weten

Meestal zijn er 3 behandelingen nodig om het mooiste resultaat te behalen. Daarom is het aan te raden om de behandelingen in kuurverband te volgen. Besluit je dit te doen, dan profiteer je van een gereduceerd tarief. Het kan natuurlijk ook zijn dat je na 1 of 2 behandelingen al tevreden bent. Dit hangt helemaal af van jouw persoonlijke wensen en het volume van het vet.

Cryobehandeling

Ben jij er ook klaar voor om eindelijk van je overtollige vet af te komen? Dan ben je op de goede plek bij de professionals van Bodyfixx Salon! Je vindt de salon in het pand van Beauty & Body Lounz. Dus verwen jezelf en boek na je cryobehandeling bijvoorbeeld ook nog een heerlijke schoonheidsbehandeling!

Meer weten?

Wij verzorgen Cryolipolyse behandelingen in onze Bodyfixx Salon met vakkundig advies en al bijna 2 jaar ervaring 

Bodyfixx Salon
Medemblikstraat 244 | 2547 HD Den Haag | 06-24108966 |
[email protected] | www.bodyfixx.nl
Deel dit artikel