dameskleding

Een klein en uniek boetiekje met verrassend veel keus

15 juni 2018
469
468
1

IT FITS damesmode is een klein en uniek boetiekje, met verrassend veel keus. Je vindt er kleding van merken die je niet vaak tegenkomt. Denk hierbij aan: Tramontana, Yest, Part Two, NED International, Red Button, In Front en Soaked in Luxury. Dit zijn allemaal merken van goede kwaliteit, én met een goede pasvorm voor de Nederlandse vrouw. De Nederlandse vrouw is wat groter en steviger. Daar zijn deze merken uitermate geschikt voor.

Maatseries

Eigenaresse Ilse geeft aan dat ze van elke maatserie maar één maat heeft. Dit houdt in dat ze bijvoorbeeld maar één kledingstuk in XS heeft. ‘Zo blijft de kleding uniek en loopt niet iedereen in hetzelfde. Elke week komen er nieuwe dingen binnen en dan kijk ik ook altijd even of ik de etalage weer een frisse look kan geven. Sowieso loop ik vaak even door de winkel om hier en daar wat te perfectioneren, zoals even dat ene hoekje opnieuw stylen’, aldus Ilse.

Veel natuurlijke materialen

De kleding bij IT FITS kenmerkt zich door het gebruik van veel natuurlijke materialen, zoals katoen, viscose en linnen. Kleding die dus prettig om te dragen is! Ilse: ‘Ik richt mij op vrouwen vanaf ongeveer 30 jaar tot 75 jaar. Met maten tussen XS en XXL is er voor iedereen wat wils. Verder heb ik veel verschillende kledingstijlen in mijn boetiek: van sportief tot netjes.’

Inspiratie

‘Ik haal mijn inspiratie uit mijn dagelijks leven. Dan zie ik bijvoorbeeld mensen lopen met mooie kleding aan, en daardoor krijg ikzelf weer nieuwe ideeën. Ook geven mijn vaste klanten mij tips over wat ze graag zouden willen zien in de winkel. Op dit moment zie je veel bloemen en vrolijke kleuren. Later in het seizoen zullen we ook kleuren als knalrood en groen gaan zien.’

Vaste klanten

‘Eerlijkheid, dat vind ik heel belangrijk. Wanneer je iets past, en de pasvorm is niet mooi, dan zeg ik dat altijd eerlijk. Ook kijk ik of ik een andere suggestie kan aandragen. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je je goed voelt in je kleding. Dat is ook één van de redenen dat ik zoveel vaste klanten heb. Ze komen terug om deze reden, én omdat er elke week weer nieuwe kleding in de boetiek te vinden is. Ik heb ook echt een band met mijn vaste klanten, en vind het erg gezellig om een praatje te maken. Sterker nog, dat vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk: het sociale aspect en de gezelligheid die daarbij komt kijken.

Vriendinnenavond

Leuk idee: een vriendinnenavond bij IT FITS damesmode! Jullie ‘lenen’ als het ware de winkel, en onder het genot van hapjes en drankjes kun je lekker privéshoppen in een ongedwongen sfeer. Ook leuk: jullie krijgen 20% korting op de collectie!

Meer weten?

IT FITS damesmode is een klein en uniek boetiekje met een ruim assortiment, en de merken zijn onderling leuk te combineren.

IT FITS damesmode
Dracht 125 | 8442 BN Heerenveen | 06-57564511 |
[email protected] | www.itfitsdamesmode.nl
Deel dit artikel