Dress like you’re already famous!

22 november 2017
844
1542
3

Bótique is een boetiek met kleding en sieraden voor de vrouw van nu. Ik kan er oprecht zó blij van worden als ik ervoor kan zorgen dat een vrouw met een glimlach van oor tot oor de deur uit loopt.

Stylingtips

Door het geven van stylingstips komt het voor dat vrouwen net even buiten hun comfortzone gaan en daarop veel leuke reacties krijgen. Het gebeurt regelmatig dat een klant dan terugkomt om te vertellen hoeveel complimenten ze heeft gehad.

Elk type vrouw

De korte lijnen die ik heb met zowel leveranciers als klanten in de winkel maakt dat mijn boetiek supersnel kan schakelen en volledig aan de verwachtingen kan voldoen van de klant. Elke maandag ga ik inkopen doen en neem ik de allernieuwste fashion items mee: basic jurkjes voor kantoor, een mooie outfit voor een feestje of een heerlijk comfy setje voor op de bank. Tijdens het inkopen neem ik voor elk type vrouw een setje mee.

Mooie setjes

In mijn hoofd maak ik op maandag alle setjes, zodat ik op dinsdag foto’s kan schieten, gewoon voor de spiegel selfies maken met mijn smartphone in de boetiek. Geen professionele modefoto’s maar gewoon zoals veel Hollandse dames eruitzien.

Gezelligheid

Ik draai de winkel alleen, behalve op zaterdag. Dan is mijn moeder ook in de winkel en zorgt ze voor gezelligheid met verse koffie en wat lekkers. Klanten reageren hierop enthousiast: ‘Wat leuk dat jullie dit samen doen’ en ‘Wat lief dat jij je dochter helpt.’

Winkel en webshop

Voor mij is het elke dag weer een feestje om mijn eigen boetiek te runnen. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. Binnenkort open ik ook een webshop, zodat ik ook vrouwen buiten Lisse en omstreken kan bedienen.

Kledingtrends

  • Button blazer: een blazer met veel knopen is populair. Is het een blazer met panterprintje? Dan heb je meteen dé trend van dit najaar te pakken.
  • Fake fur coat: een mooie jas van nepbond is een echte musthave deze winter.
  • Velvet: dit stofje is heel veel te zien dit najaar. Niet alleen tops, maar ook broeken, jurkjes en blazers.
  • Glitters: niet alleen tijdens kerst, maar het hele najaar is er in de kleding veel glitter te zien.
  • Flared pants: de uitgelopen pijp is weer helemaal terug van weggeweest. Lekker zittende broeken met een fijne pasvorm.
Meer weten?

Bótique is een winkel met dameskleding, schoenen, sieraden, accessoires, cadeauartikelen en woonaccessoires. De boektiek, onder leiding van Bo Krijgsman, is gevestigd in Lisse. Binnenkort opent Bo een webshop, om zo dames buiten Lisse en omstreken te bedienen.

Bótique
Kanaalstraat 8 | 2161JL Lisse | |
Deel dit artikel