Een stralende huid door de juiste verzorging

5 januari 2018
523
527
0

Met huidverzorging en andere schoonheidsbehandelingen kan jouw huid weer gaan stralen als een diamant. En nu het einde van het jaar nadert is het tijd om even tot jezelf te komen en je lekker te laten verwennen in een schoonheidssalon. Uiteraard is zo'n behandeling ook leuk om cadeau te geven.

Feestje voor je voeten

Vooral in de wintermaanden hebben jouw voeten extra aandacht nodig. Die moeten namelijk niet alleen beschermd worden tegen de kou, maar ook tegen knellend schoeisel. Met een cosmetische voetverzorgingsbehandeling kunnen jouw voeten er weer helemaal tegenaan! Deze behandeling bestaat uit een voetbad, peeling, nagelverzorging en een voetmasker of -massage.

Even lekker ontspannen

Je gezondheid is een groot luxegoed. Met een massage ondersteun je die gezondheid. Een massage zorgt niet alleen voor ontspanning en een vermindering van spierspanningen, maar verlaagt je bloeddruk en verbetert de slaap en stofwisseling. Verder gebeurt er hormonaal veel tijdens een massage, zodat eventuele angst, stress, spanning, pijn en depressieve gevoelens afnemen. Kortom: door een massage verandert er zoveel in je hormoonhuishouding, dat je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel zit. Je bent je door de druk van de aanraking weer bewust van je lijf en je energie gaat beter stromen.

Stralend door huidverzorging

Laat je huid weer stralen door een heerlijke seizoensbehandeling! Bij deze behandeling van zo’n anderhalf uur wordt vroegtijdige huidveroudering tegengegaan. De behandeling is aangepast aan het seizoen en de invloeden daarvan op de huid. Er wordt gebruik gemaakt van hottowels, etherische oliën, een ampul en een speciaal masker.

Behandelingen

Of kies voor een van de ondertaande behandelingen:

  • Basisbehandeling: een basisbehandeling heeft tot doel de huid zoveel mogelijk in conditie te houden. De behandeling bestaat uit: huidanalyse, huidverzorgingsadvies, reiniging, (enzymatische) peeling, vapozone.
  • Basis+behandeling: een basis+ behandeling is een uitgebreide basisbehandeling, om de conditie van de huid te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van speciale ingrediënten op basis van jouw huid. De behandeling bestaat uit: hottowels, etherische olieën, speciaal peel-off masker en serum.

Tijd voor jezelf

Ben jij ook toe aan even tijd voor jezelf, terwijl je huid goed aangepakt wordt en jij de feestdagen stralend door kunt gaan? Ga dan eens langs bij Finne Fleur en onderga een heerlijke behandeling.

Meer weten?

Je kunt bij FinneFleur terecht voor huidverzorging en voetverzorging op maat, een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling en/of een huidverbeterende behandeling. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw huidtype, leefomstandigheden en persoonlijke wensen.

FinneFleur
Pyter Jurjensstrjitte 10 | 9051 BS Stiens | 06-53516067 |
info@finnefleur.nl | www.finnefleur.nl
Deel dit artikel