mooi

Wat ben je mooi vandaag!

21 maart 2018
481
480
0

Je lichaam is jouw paleis. Soms heb je de behoefte het paleis iets op te knappen. Misschien wil je minder kamers, dus eigenlijk iets afvallen. Of de eerste scheurtjes zijn zichtbaar, en je bent op zoek naar een 'lift'. Wat je ook wilt, er zijn verschillende mogelijkheden om van jouw lichaam weer dat mooie paleisje te maken waar je zo van houdt!

Behandelingen

Je kunt gebruik maken van behandelingen die een liftende functie hebben zoals
Cryo-elektroforese of de Cinetic Lift Expert behandeling. Maar je kunt je ook richten op afslankmethodes, zoals PowerSlim en lymfedrainage. Deze termen klinken heel spannend, maar wat houden ze precies in?

Cryoelektroforesetherapie

Tijdens je leven loopt je huid schade op, bijvoorbeeld door roken, blootstelling aan het koude weer of zonlicht. Daarnaast word je natuurlijk ouder, en dit laat ook zijn sporen na op je huid. Cryo-elektroforesetherapie is een veilige en helemaal pijnloze gezichtsbehandeling voor elk huidtype, en zorgt voor huidversteviging én huidverjonging.

Liftend effect

Wat houdt cryoelektroforesetherapie precies in? De stofwisselingsprocessen in de huid worden verbeterd, waardoor huidveroudering en huidschade worden aangepakt. Ook de fijne rimpels worden aangepakt en de huid wordt weer meer elastisch. Jouw huidconditie gaat er daardoor op vooruit!

Massage

Een andere techniek om huidveroudering tegen te gaan, is de Cinetic Lift Expert behandeling door middel van masseren, liften en corrigeren. Deze behandeling is daarmee dé concurrent voor injectables. De behandeling bestaat uit drie hoofdonderdelen:

  • Dieptereiniging met behulp van een skinscrubber. Deze reiniging werkt met de ultra-soundtechnologie die de onzuiverheden uit de huid laat ‘trillen’.
  • Massage met metalen handschoenen, met een keuze tussen ionisatie (corrigeren) of liften (stimuleren).
  • Energie geven aan de huidcellen door middel van LED & ultra-sounds disc.

Anders eten

Wil je een paar kamers verliezen van je mooie paleis (je lichaam)? Ga dan voor het PowerSlim afslankprogramma. De gedachte achter PowerSlim is ‘niet minder eten, maar ánders eten’. Onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach werk je naar jouw streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe.

Fases

PowerSlim bestaat uit een behandelplan van 3 fases: snel afvallen, het bereiken van je streefgewicht en het behouden van dit bereikte streefgewicht. Jouw eetmomenten bestaan uit 5 of 6 momenten per dag. Deze maaltijden bestaan uit PowerSlim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Zo kun je gewoon met je gezin blijven mee-eten!

Voorkom het jojo-effect

De coach is jouw stok achter de deur, iemand die je over dat dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht met PowerSlim, maar behoud je het ook!

Zachte massage

Een andere methode om af te vallen is door middel van lymfedrainage. Dit is een zachte massage waarbij het lymfestelsel gestimuleerd wordt om het (teveel aan) vocht af te voeren. Deze behandeling is zeer geschikt voor de benen, het gezicht en de armen.

Groeien

Marlon: Ik heb het afslankprogramma PowerSlim gevolgd. Echt dun ben ik nooit geweest. Wel lekker stevig gebouwd, maar mijn lichaam was altijd goed in proportie, dus ik vond het prima zo. Toch begon mijn gewicht, ongemerkt, toe te nemen toen ik een kantoorbaan kreeg. Dit betekende weinig bewegen en gemakkelijker even snel wat eten. Toen er langzaam steeds meer kilo’s bij kwamen, ging mijn buik steeds meer groeien en ontstonden de bekende lovehandles. Hier was ik echt niet blij mee en ik vond het tijd worden om actie te ondernemen.’

Genieten!

‘Uiteindelijk heb ik toen voor het PowerSlim afslankprogramma gekozen. De combinatie van regelmatig bewegen en goed op mijn eten letten heeft echt zoveel veranderd! Eerst moest ik erg wennen: ik moest om de 2,5 uur iets eten en dat deed ik eerder niet. Ook de geur van de verse broodjes in de pauze vond ik echt killing! Toch heb ik het volgehouden en heb ik nooit iets genomen wat niet was toegestaan. Het gaat nu goed met mij! De stabilisatiefase van PowerSlim heb ik afgerond en ik weet mijn gewicht nu al een paar maanden te behouden met voeding uit de supermarkt. Mijn coach heeft mij geleerd wat een gezond voedingspatroon is, én hoe ik mij het beste hieraan kan houden. Ik geniet nu ontzettend van mijn nieuwe lichaam!’

Afslanktechnieken

Wil jij afvallen? Kies dan voor een van de afslanktechnieken van Centrum Balans:

  • PowerSlim
  • Cryolipide (vet verliezen door te bevriezen)
  • Lymfedrainage
  • Body Techno Led
Meer weten?

Bij Centrum Balans ben je aan het juiste adres voor behandelingen voor je face, body en mind. Daarnaast kun je bij Centrum Balans verschillende afslankprogramma's volgen. Eigenaresse Margriet van der Leeden helpt je graag je weer zelfverzekerd te voelen.

Centrum Balans
Zwaluwenweg 14A | 1261 GJ Blaricum | 06-51134331 |
[email protected] | www.centrum-balans.nl
Deel dit artikel