heling

Onze wervelkolom is van levensbelang

21 december 2021
49
49
0

Hoe ga jij door het leven? Ben je in balans, leef je jouw eigen leven? Of drukken de eisen van de maatschappij als een last op je schouders en raak je juist daardoor uit balans? Richt je je meer naar de ander, dan naar jezelf...

Allerlei klachten

Dit kan leiden tot allerlei fysieke en psychische klachten, zoals migraine, hernia, scoliose, nervositeit, angsten, depressie, burn-out, stressklachten, enzovoorts.

Alomvattende helingswijze

De wervelkolom is de basis van ons fysieke lichaam, zij draagt het merendeel van alle belasting in ons leven. Vele gezondheidsproblemen ontstaan, wanneer de levensenergie er nog maar beperkt doorheen kan stromen. Hier kan de Geestelijke Oprichting je helpen. Deze unieke helingswijze werkt bevrijdend en reinigend op lichaam, ziel en geest. Het is een alomvattende helingswijze waarbij wonderen zichtbaar en bewijsbaar worden. Het is geen techniek; het werkt enkel door de goddelijke Geestkracht.

Rugklachten

Problemen met de rug komen veelvuldig voor. Zelfs door bijvoorbeeld de kleinste verschuiving van een rugwervel, kan het centrale zenuwstelsel binnenin de wervelkolom bekneld raken en daardoor verkeerde signalen uitzenden naar aangrenzende organen.

Blokkades opheffen

De helingswijze bevrijdt je van dit soort afwijkingen. Ook afwijkingen zoals bekkenscheefstand, een kromming in de wervelkolom en het daaruit voortvloeiende beenlengteverschil, scheve schouders en hals en andere rugproblemen kunnen worden aangepakt. De helingswijze heeft mede effect op organen, het spier- en zenuwstelsel en de bloedsomloop. Door de helingskracht van de Geestelijke Oprichting kunnen blokkades worden opgeheven en de levensenergie weer gaan stromen.

Zichtbaar bewijs

Zonder aanraking van het lichaam, volledig gekleed liggend op de behandeltafel, voltrekt zich de heling binnen enkele seconden. Het zichtbare bewijs hiervan is:
– een rechte, opgerichte wervelkolom
– een gelijke stand van het bekken
– gelijke hoogte van de schouderbladen
– correctie van het beenlengteverschil

Waardevol geschenk

Door deze heling gaat het lichaam weer functioneren zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Dit betekent voor veel mensen een grote verlichting en een verbeterde kwaliteit van leven. Deze helingswijze wordt slechts eenmaal doorgevoerd en haar werking is blijvend, omdat aan de oorzaak en niet aan de symptomen wordt gewerkt. Het is duurzaam en hoeft niet herhaald te worden. Deze Geestelijke Oprichting is voor iedereen, voor jong en oud, ongeacht wat de klacht is. Het is een uniek en waardevol geschenk aan jezelf.

Meer weten?

Mijn naam is Annelies Nijman. Mijn intentie is om mensen te helpen in hun zoektocht door het leven. Elk mens is van waarde. Ik behandel iedereen met respect en integriteit.
Vanuit mijn christen-zijn mag ik mijn gave inzetten. Ik zie het als mijn roeping mensen opgericht door het leven te laten gaan. Oprecht, rechtop, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is mijn verlangen om de mensen die naar mij toekomen een stukje op hun weg te begeleiden en bij te dragen aan een verandering in hun leven en zo een verandering in de wereld te brengen. Mijn hartenwens is om bij te kunnen dragen aan een wereld in liefde, vrede en harmonie.

Ways of Healing
Korengracht 1 | 3262 CD Oud-Beijerland | 06-15127362 |
info@ways-of-healing.nl | www.ways-of-healing.nl
Deel dit artikel