haaruitval

‘Mensen gelukkig maken met het mooist denkbare haar’

31 januari 2018
743
753
0

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek. Levensbedreigende ziektes en allerlei haarproblemen zorgen ervoor dat zowel mannen als vrouwen hun haar helaas moeten verliezen.

Kaalheid

In Nederland kampen ruim 1 miljoen vrouwen en 2 miljoen mannen met een vorm van kaalheid. De meest voorkomende oorzaak van haarverlies is een erfelijke aanleg. Andere oorzaken zijn hormonale afwijkingen, huidziektes (eczeem, allergie), bestraling, chemotherapie, stress, dwangneuroses, gastric bypass en het gebruik van medicijnen of anabolen.

Doorverwijzing

Voor alle vormen van haarverlies geldt uiteraard: raadpleeg bij twijfel eerst je huisarts. Deze zal je veelal doorverwijzen, waarna een specialist een diagnose stelt. Soms is haaruitval te stoppen, in andere gevallen is het proces onomkeerbaar. Mocht je een traject niet in willen of kunnen gaan, dan bieden de producten van Jennifer Hoeve Hair uitkomst.

Passende oplossing

Jennifer Hoeve Hair biedt meerdere oplossingen voor mensen die lijden aan haarverlies of totale kaalheid. Voor alle oplossingen geldt, dat deze op verschillende manieren bevestigd kunnen worden. Als er voldoende sterk haar aanwezig is op het hoofd, dan wordt het haarwerk gemakkelijk vastgeklikt met klemmetjes in het haar. Als er geen haar meer op het hoofd aanwezig is of te weinig om te klemmen, dan kan er gewerkt worden met een kousje dan wel met lijm of lijmstrips.

Wist je dit?

Tot de leeftijd van 30 jaar is het verliezen van maximaal 50 haren per dag normaal. Tot 50 jaar maximaal 80 haren per dag en na 50 jaar maximaal 100 haren per dag. Dit zien we doorgaans niet omdat het egaal verdeeld over het hoofd wordt verloren.

Haaruitval

Jennifer Hoeve, eigenaresse haarwerksalon: ‘In 1992 begon ik mijn haarwerkcarrière. Daar werd ik geconfronteerd met klanten die (deels) kaal werden. Deze situatie ging mij aan het hart. Er waren in die tijd vrijwel geen betaalbare oplossingen. Daarom ben ik op zoek gegaan, en het is mij gelukt om goede, prachtige én betaalbare haarwerken te kunnen aanbieden.’

Hulp bij kaalheid

‘In 1997 had ik één van de eerste salons in Nederland die geen kapperssalon was. Maar uitsluitend klanten aanbood om de haren te verlengen, aan te vullen of te helpen met een passende oplossing bij kaalheid. Zelf knutselde ik de mallen in elkaar en vloog ik de hele wereld over om te zien hoe in het buitenland werd gewerkt en om de fabrieken te leren hoe ik wilde dat ze de haarwerken maakten. En om ervoor te zorgen dat de haren zó bewerkt worden dat ze aan mijn kwaliteitsnormen voldoen.’

Haarstukken

‘Sinds mijn eerste kennismaking met maatwerk haarstukken werk ik daarmee. Door voortdurend te proberen en te verbeteren, heb ik eigenhandig meerdere prachtige haaroplossingen mogen ontwikkelen, voor nét dat stukje meer comfort en een nóg natuurgetrouwere uitstraling.’

Mooi en zelfverzekerd

‘We richten ons met het haar zowel op de cosmetische als medische oplossingen. Ruim 80% van onze klanten komt om een medische reden. De overige klanten zijn ‘normale’ dames en BN’ers die graag elke dag willen vertrouwen op perfect vol, lang en glanzend haar. Na een bezoek aan mijn bedrijf voelen mijn klanten zich weer mooi en zelfverzekerd. Mijn doel was en is: mensen gelukkig maken met het mooist denkbare haar. Ik ben er elke dag dankbaar voor dat het mij gegund is om dat de klanten te kunnen geven!’

Voor jou!

Haarwerken van Jennifer Hoeve Hair worden gemaakt met 100% echt haar. Alle haarwerken worden met de hand vervaardigd in eigen atelier. De haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden. Vergeleken met synthetisch haar is een échte ‘Jennifer Hoeve’ minder warm, en hij kriebelt niet en prikt niet. Jennifer Hoeve Hair is wasbaar, kleurbaar, te föhnen en te stylen, en is schitterend afgewerkt aan de binnenzijde. Je hebt de keus uit maatwerk, geheel naar je eigen hoofd gemaakt, of General Stock producten, die direct leverbaar zijn en gemaakt kunnen worden naar nagenoeg ieders wens.

Meer weten?

Jennifer Hoeve Hair is een haarwerkstudio in Oostzaan. De studio werkt in meerdere segmenten en is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie.

Jennifer Hoeve
Skoon 33 | 1511 HV Oostzaan | 075-6153664 |
info@jenniferhoeve.nl | www.jenniferhoeve.nl
Deel dit artikel