contact

Het contact met jezelf kwijt? Dat los je zó op!

31 juli 2019
527
526
2

Denk jij weleens bij jezelf: ‘Is dit het nou?’ Je werkt je drie slagen in de rondte, hebt een gezin en vrienden, maar eigenlijk zitten er te weinig uren in een dag om rustmomentjes in te bouwen. Ergens knaagt er iets. Je gaat steeds maar dóór en leeft op de automatische piloot, waardoor je het contact met jezelf langzaam kwijtraakt en steeds verder afraakt van je dromen. Het is dan belangrijk om een moment te nemen voor jezelf en te kijken naar wat je kunt doen om weer in balans te komen. Verschillende ontspannende, rustgevende en inspirerende activiteiten bij Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn kunnen je daarbij helpen!

Spirituele bewustzijnsavonden

Je stelt jezelf vást weleens vragen als ‘Wie ben ik werkelijk?’. Misschien wil jij ook graag jezelf en je leven bekijken vanuit een groter perspectief. Zéker wanneer je al geïnteresseerd bent in meditatie, (zelf)healing en spirituele ontwikkeling, is het de moeite waard om eens een spirituele bewustzijnsavond te bezoeken. Het doel van de spirituele bewustzijnsavonden is om uit je aardse gewoontes te komen. Op die manier kun je weer in contact komen met het deel van jezelf wat in contact staat met je spirituele missie. Vanuit een andere staat van bewustzijn ervaar je dat je veel meer bent dan alleen je lichaam en je denken. Hoe zo’n avond verloopt? Elke avond staat in het teken van een bepaald thema. Elke keer wordt er begonnen met een geleide meditatie. Daarna is het de beurt aan jou en de rest van de groep om je inbreng te doen over de dingen waar je tegenaan loopt. Er is ruimte voor het stellen van vragen en er zullen verschillende oefeningen worden gedaan. Omdat de spontane interactie in de groep een grote rol speelt, zal geen avond hetzelfde zijn. Het precieze verloop is in afstemming op de deelnemers. Enne: nadat je een lekker kopje of thee hebt gepakt, mogen de telefoons écht uit. Het is namelijk van belang dat je met aandacht naar binnen gaat. Bij de eerstvolgende keer dat er weer zo’n avond is, namelijk in september, staat het thema ‘relaties’ centraal.

Reïncarnatiesessie

Heb je altijd al willen weten wie je in een vorig leven bent geweest? Tijdens een reïncarnatiesessie krijg je een uniek inkijkje in je vorige leven en in je huidige leven van ‘bovenaf’. Dit gebeurt tijdens de 2 reisjes die worden gemaakt: naar de vorige levens en naar de zielenwereld. Hierbij wordt er gekeken naar de overlappingen met je huidige leven en naar de thema’s waar je (nog) mee bezig bent. Oud karma kun je loslaten. Omdat je via geleide meditatie en visualisatie naar de vorige levens wordt begeleid, is ervaring met geleide meditatie vereist.

Mediums op het podium

Een andere interessante activiteit is de demonstratie met mediums. Een paar keer per jaar maken verschillende mediums, waaronder docent Elisabeth Bieze-Verbeek en diverse gastmediums, contact met overleden dierbaren voor een aantal mensen in het publiek. De mediums zullen deze personen zodanig beschrijven dat zij duidelijk herkenbaar zijn voor de ontvangers. Er worden details en boodschappen doorgegeven uit de spirituele wereld. Wil jij deze bijzondere en helende ervaring ook weleens meemaken? Kom dan naar deze avonden!

Yoga & Biodanza

Ook andere activiteiten als Yoga en Biodanza kunnen jou helpen om in balans te komen. De yoga die bij Centrum Sensibel wordt gegeven, heet ‘Gewoon Yoga’ en wordt gegeven door docente Yvette Overbeeke. Haar lessen zijn totaal niet zweverig, maar met een beetje humor en de aandacht bij het lichaam. En, wees niet bang. Je hoeft je benen niet in je nek te leggen. Het is dus zeker geen vereiste om superlenig, sterk of jong te zijn om te kunnen meedoen! Ook is het de moeite waard om Biodanza eens een kans te geven. Bij Biodanza gaat het er niet om dat je mooie danspassen of mooie bewegingen leert. Het gaat erom dat je ervoor openstaat om je te laten raken door de muziek, en jouw gevoel vervolgens om te zetten in een dans. Biodanza is de dans van je leven. Je danst, je ontdekt, je ontmoet. Door Biodanza ga je je steeds levendiger en gelukkiger voelen. Op de dansavonden zijn er dansen met jezelf, met een ander en ook met de hele groep. Vanaf 6 september 2019 gaat er een vaste wekelijkse groep Biodanza op vrijdagavonden van start, onder de deskundige leiding van Brenda van Broekhoven. Tot ziens op de dansvloer!

Er is nog veel meer!

Je kunt naast de bovengenoemde activiteiten ook bij Centrum Sensibel terecht voor individuele begeleiding, trainingen en opleidingen op het gebied van bewustwording, meditatie, spirituele ontwikkeling, persoonlijke groei, healing, zelfheling, reading en mediumschap. Zo kun je worden opgeleid tot professioneel Energetisch Zelfheling Therapeut (EZHT). Of je laat je opleiden tot Spirit- en Psychic artist in de opleiding Art & Mediumschap onder leiding van Elisabeth Bieze-Veerbeek. Of je leert het vak van ‘Luisterkindwerker’ met docent Monique Verhage van Praktijk voor Groot en Klein. Ook kun je trainingen voor je eigen ontwikkeling volgen, zoals de trainingen ‘Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling’ en ‘Healing van het innerlijke kind’. Verder kun je aan de slag met energiewerk en intuïtieve ontwikkeling in de Healing trainingen, of de trainingen in Reading en Mediumschap. Kortom: álles waarmee jij (weer) in contact kunt komen met jezelf of met anderen, en álles waarmee je weer levensgeluk kunt ervaren!

Kom je naar de open dag van Sensibel?

Ben je benieuwd geworden naar de activiteiten van het centrum? Reserveer dan een plekje in je agenda voor de open dag van Sensibel! Op zondag 25 augustus staan voor jou en alle andere geïnteresseerden de deuren wagenwijd open. Je kunt kennismaken met alle activiteiten die in het centrum worden gegeven: van Yoga en Biodanza tot alle opleidingen en de los te volgen modules en trainingen. Je kunt de docenten leren kennen en al je vragen stellen. Ook kun je deelnemen aan de proeflessen, bijvoorbeeld de proefles voor de opleiding tot Energetisch Zelftherapeut en de proefles in Art & Mediumschap. Dit is nog maar een voorproefje, want er is nog veel meer! Het programma is van 9.45 tot 17.00 uur, en de koffie en thee staan voor je klaar!

Meer weten?

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is opgezet door Sandra Valk. Het spiritueel opleidingscentrum biedt trainingen, opleidingen en consulten aan op het gebied van bewustzijn, healing, mediumschap en energetische therapie. Ook worden er activiteiten aangeboden zoals yoga en spirituele bewustzijnsavonden.

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn
Johan Jongkindrade 285C | 2908 CC Capelle aan den Ijssel | 010-2280212 | 06-53547643 |
centrumsensibel@gmail.com | www.centrumsensibel.nl
Deel dit artikel