parfum

Zo vindt je de ideale parfum voor tijdens de feestdagen

6 januari 2020
50
50
0

Tijdens de feestdagen kun jij al je beste outfits uit de kast trekken. Je wil je beste beentje voor kunnen zetten en je van je beste kant laten zien aan je familie, vrienden en collega's tijdens alle borrels en diners deze Kerst. Een heerlijke parfum is een essentieel onderdeel van jouw voorkomen. Als je op zoek gaat naar parfum zie je al snel door de bomen het bos niet meer, zoveel keuze is er. Hier zijn een paar tips voor het perfecte geurtje.

Jouw eigen unieke statement

Het is leuk om op zoek te gaan naar dat ene luchtje dat perfect bij jou past. Hoe je parfum precies ruikt verschilt per persoon, omdat iedere huid andere zuurwaardes heeft. Ook al koop je dus een luchtje dat andere mensen ook hebben gekocht, deze ruikt alsnog uniek. Je parfum is als een statement, het is jouw eigen visitekaartje waarmee je jezelf laat zien. Zeker tijdens alle borrels, diners en feestjes tijdens de feestdagen kun jij zo helemaal jouw identiteit laten zien.

Italiaanse landschappen

Een klassieke en charmante geur is ‘Lavendel’ van Acqua di Colinia. Lavendel is geïnspireerd op het landschap van de Toscane in Italië en de geur neemt je mee naar warme, zonovergoten gebieden. Geur brengt altijd associaties met zich mee. Bijvoorbeeld als je thuiskomt en je jouw vertrouwde omgeving weer in je opneemt, of typische geuren die je terugvoert naar zomer- en wintervakanties en alle mooie herinneringen die je daar hebt gemaakt. Voel je die geur al om je heen hangen? Ga maar na wat er gebeurt als je een geur draagt die bij iedereen die je tegenkomt beelden oproept van de groene, golvende landschappen van het Italiaanse platteland.

Snel een geurtje mee voor onderweg

Tijdens de feestdagen heb je tijd voor alles wat je eerder niet kon doen, maar die dagen zitten vol voor je het weet. Kerstborrels, feestjes, eindelijk tijd om vrienden te zien en familiebezoeken. Tijdens de vrije dagen ben je als nog costant on the go. Je wil hier natuurlijk altijd lekker bij blijven ruiken. Hier komen tasverstuivers om de hoek kijken. Tasverstuivers zijn kleine parfumflesjes die je makkelijk in je handtas stopt om overal mee naartoe te nemen. ‘La Rosa’, ‘Oro’ en ‘Sirocco’ van Acqua di Colonia zijn stuk voor stuk kwaliteitsgeurtjes, in mooie flesjes. Superhandig dus als je steeds onderweg bent, en tóch lekker wil blijven ruiken.

Ook voor hem

Parfum is niet alleen een ‘vrouwending’. Een lekkere geur kan ook voor mannen het element zijn dat de outfit helemaal afmaakt en complimenteert. Een lekkere geur straalt verzorging uit en zorgt ervoor dat je direct goed voor de dag komt. Speciaal voor mannen heeft Acqua di Bolgheri het parfum ‘Uomo’ ontwikkeld. Dit is een speelse geur die met accenten van citrus en laurier, geïnspireerd door de natuur van de Toscane. Ook al is het diep in de winter, deze geur roept herinneringen op van warme zomerdagen.

IQ Balance: bewust over gezondheid

Deze en andere luchtjes zijn allemaal te krijgen bij IQ Balance. IQ Balance richt zich op mensen die bewust bezig zijn met het hun gezondheid en deze willen onderhouden en verbeteren. We bieden niet alleen allerlei producten hiervoor aan via onze website, maar ook massages en behandelingen zoals aromatherapie in onze praktijk. Deze massages zijn een momentje om even helemaal tot jezelf te komen en de stress en spanning van de dagelijkse sleur te laten varen. Ook als je last hebt van pijn of andere stressklachten kun je bij IQ Balance terecht voor een behandeling die de problemen snel zal verlichten en uiteindelijk zal oplossen.

De kers op de taart

Je zou de link misschien niet snel leggen, maar parfum draagt ook bij aan je gezondheid. Een lekker luchtje dat helemaal bij jou past is een stukje zelfverzekerdheid. Als je weet dat je lekker ruikt en goed voor de dag komt voel je je goed en op je gemak. Wat jij ook gaat doen deze kerst, een goede parfum is de kers op de taart om van deze feestdagen iets speciaals te maken.

Meer weten?

IQ Balance is vooral gericht op mensen met een bewuste lifestyle, die hun gezondheid willen onderhouden of verbeteren. Je kunt er terecht voor klachten als stress, spanningshoofdpijn, burn-out, rugklachten, vermoeidheidsklachten en spierpijn door overbelasting. Omdat bij een behandeling het noodzakelijke met het aangename wordt gecombineerd, wordt de therapeutische behandeling als weldadig ervaren. Neem eens een kijkje in de webshop van IQ Balance, zodat je jouw favoriete producten kunt bestellen!

IQ Balance
Oude Barneveldseweg 98 | 3862 PS Nijkerk | 06-25289066 |
[email protected] | www.iqbalance.net
Deel dit artikel