Huid

De huid die jij verdient

29 november 2018
659
659
5

Droge, rode plekjes, terugkerende oneffenheden als puistjes en mee-eters of een grauwe, doffe huid. Opvallende tekenen van huidveroudering, zoals fijne of diepere lijntjes, een verslapte huid of pigmentvlekken. Vervelende huidproblemen waar je het liefst snel van af wilt! Maar wat te doen als een standaard gezichtsbehandeling niet genoeg is om weer een mooie, egale en vernieuwde huid te krijgen?

Huid verbeteren

Geen man overboord! Een intensieve DermaPeeling (ook wel: chemische peeling) kan de uitkomst zijn om je huid effectief te verbeteren en deze weer helemaal gezond en mooi te maken. Hiervoor ben je bij Vital Huidinstituut op de juiste plek. Omdat er verschillende peelings zijn, die variëren in sterkte en samenstelling, is er voor elk huidprobleem een oplossing. Tijdens een intakegesprek is er eerst een uitgebreide huidanalyse. Hieruit volgt welke soort DermaPeeling het meest geschikt is voor jou.

Huidproblemen effectief aanpakken

Hoe zo’n peeling verloopt? Tijdens de peeling wordt er een vloeistofoplossing op je huid aangebracht. Deze vloeistofoplossing is er speciaal op gericht om je huid te stimuleren tot systematische verbetering, en dringt tot diep in de kern door. De speciale vloeistofoplossing wordt aangebracht na een uitgebreide reiniging en een voorbereidingsoplossing. Achteraf, na de peeling, word je verzorgd met de juiste producten om jouw huid de beste aandacht te geven. Hiermee kunnen problemen als (ernstige) acne effectief worden aangepakt, en krijg je die gladde, zachte huid die jij verdient!

Goed om te weten

Afhankelijk van de sterkte van de peeling kun je een warmtesensatie of lichte prikkeling van je huid ervaren. Na de behandeling kan je huid er wat rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Er is geen lange hersteltijd: je kunt gewoon direct je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Voor het allerbeste resultaat is het aan te raden om in totaal zes behandelingen te volgen, eens in de vier weken. Zo krijg jij weer die mooie, gladde en nieuwe huid! Heb jij een heel gevoelige, reactieve huid? Middels een speciale voorbereidende behandeling kun jij de DermaPeeling ook ondergaan.

Haartje voor haartje ontharen

Altijd maar in de weer met scheermesjes, harsstrips of je scheerapparaat om die ongewenste haargroei aan te pakken… Ben jij ook helemaal klaar met dit gedoe? Dan kan definitief ontharen met behulp van ultrasound uitkomst bieden. Deze technologie is geschikt voor de behandeling van gevoelige gebieden, zoals wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus. Daarvoor is de methode heel nauwkeurig, want het ontharen gaat haartje voor haartje.

Pijnloos definitief ontharen

Hoe gaat dat in zijn werk? Met behulp van een op een pincet lijkend apparaat wordt ultrageluid via de haar naar de haarwortel geleid. Als het geluid eenmaal de haarwortel heeft bereikt, wordt de geluidstrilling omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt de haarwortel zodanig, dat die afsterft, waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Het mooie van de ultrasound-behandeling is dat die, in tegenstelling tot andere vormen van definitief ontharen, echt pijnloos is!

Ellipse Flitslichtbehandeling

Voor het definitief ontharen van onder andere je oksels en je benen kun je bij Vital Huidinstituut terecht voor de doeltreffende Ellipse Flitslichtbehandeling. Deze bekende en effectieve methode is ook geschikt voor de donkere huid.

Meer weten?

Huidverzorgingsinstituut Vital is in 1992 door Marjan van Gemerden opgericht. Deze salon staat garant voor uitstekende service en kwaliteit. Door regelmatig naar bijscholingscursussen te gaan, blijft Marjan op de hoogte van alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied.

Vital Huidinstituut
Middenbaan 77C | 2991 CS Barendrecht | 0180-222000 |
info@vitalhuidinstituut.nl | www.vitalhuidinstituut.nl

Dennenstraat 7 | 2982 CG Ridderkerk | 0180-416326

Deel dit artikel