gladde benen

Met gladde benen het najaar in

3 oktober 2019
166
165
0

De zomer loopt zo langzamerhand op zijn eind, en daarmee een heel aantal andere zaken ook. Zwoele avonden, stranddagen en een bruine tint kun je voorlopig afscheid van nemen. Heel logisch dat je in de regenachtige herfstdagen die komen, weinig zin hebt om je bezig te houden met ontharen.

Pijnloze en verantwoorde ontharing

Maar misschien houd je wel van haarvrije, gladde en zachte benen. Ook in het najaar of de winter, wanneer je bijvoorbeeld een panty draagt. Het fijne is, dat er een methode bestaat waarmee je altijd gladde benen hebt zonder hier dagelijks tijd aan kwijt te zijn. Laserontharing is een manier waarop je permanent van ongewenste haargroei af bent. De voordelen? Dat zijn er een hoop!

Voordelen

Voordelen van laserontharing:

  • voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  • nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  • geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
  • een gladde en egale huid
  • besparing van tijd en geld op scheerproducten

De herfst

Als jij laserontharing overweegt, is dit het juiste moment. Want laserontharing wordt niet in de zonnige zomermaanden uitgevoerd omdat de huid dan te gevoelig voor zonlicht is. Het is daarom aan te raden om in de herfst te starten met de behandeling. Zo ben je de lente daarop haarvrij op de plekken waar jij dat wilt. Natuurlijk zijn je benen voor de hand liggende plekken om te behandelen. Maar in principe kunnen vrijwel alle delen van je lichaam worden behandeld, dus ook gezicht, bikinilijn, armen en oksels.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt er een hoog geconcentreerde lichtstraal op de huid gestraald. Het pigment in de haren absorbeert dit licht en zet het om in warmte. Deze warmte vernietigt de haarwortels en ze vallen na verloop van tijd uit. Doordat de huid tijdens de behandeling ook gekoeld wordt, doet het niet erg pijn en zal de huid ook niet erg rood worden. Gemiddeld heb je zo’n zes tot acht behandelingen nodig om het oppervlakte haarvrij te krijgen, maar dit is afhankelijk van de kleur, hoeveelheid en type haar. En na de behandeling? Nooit meer hoeven scheren, harsen of waxen, maar op een pijnloze en verantwoorde manier ben jij haarvrij!

Meest effectieve technieken

De lasertechniek die bij Medikos wordt gebruikt, is een diode-laser techniek. Deze methode blijkt uit studies de meest effectieve ontharingslaser te zijn, en wordt daarom veel gebruikt in ziekenhuizen, klinieken en huidtherapiepraktijken. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de Ultra VPL Plus, een vernieuwde variant van de veelgebruikte IPL. Waarom Medikos kiest voor de Ultra VPL Plus? Met deze laser kan de energie worden aangepast op de huid, om oververhitting van de omliggende huid te voorkomen. Op deze manier krijg je een gladde, haarvrije huid zónder beschadiging.

Over Medikos

Medikos is een medisch cosmetisch centrum waar je het allerbeste vindt op het gebied van professionele huidtherapie, huidverjonging, lasertherapie en beauty- en schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse en huidtherapeute Yolande Werkman en de andere huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten staan klaar jouw huid weer te laten stralen. Je krijgt bij Medikos altijd een op maat gemaakte behandeling die leidt tot een optimaal resultaat. Medikos is aangesloten bij de beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit Register draagt zorg voor het bijhouden en registreren van alle nascholing en alles wat nodig is om de kwaliteit te waarborgen.

Meer weten?

Medikos is een medisch cosmetisch centrum waar je het allerbeste vindt op het gebied van professionele huidtherapie, huidverjonging, lasertherapie en beauty- en schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse en huidtherapeute Yolande Werkman en de andere huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten staan klaar om jouw huid weer te laten stralen met behulp van een op maat gemaakte behandeling die leidt tot een optimaal resultaat. Medikos is aangesloten bij de beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit register draagt zorg voor het bijhouden en registreren van alle nascholing en alles wat nodig is om de kwaliteit te waarborgen.

Medikos Huid & Laser Kliniek
Lage Boog 124-126 | 3824 EG Amersfoort | 033-2865064 |
[email protected] | www.medikos.nl
Deel dit artikel