cryotherapie

Met cryotherapie afrekenen met laatste vetrandjes!

27 augustus 2019
141
140
0

Vóórdat de periode van superlekker weer en vakantie in aantocht was, onderhield jij een dieet en een strak sportregime. Toen die tijd eenmaal was aangebroken, paste jij weer in je bikini of zwembroek. Maar wat betreft voeding en sport liet jij de teugels vieren. In plaats van fanatieke potjes beachvolleybal lag jij liever hele dagen onder een palmboom (of op je campingmat) en was het elke dag een ‘pizza, pasta en ijsjes-‘achtige situatie.

Overtollige kilootjes

Natuurlijk heb je groot gelijk: van een vakantie moet je genieten. Maar nu de zomer op z’n retour is, besluit je je gezonde leefstijl weer op te pakken. De weegschaal én je strakkere kleren vertellen je namelijk dat je wat bent aangekomen. Door gezond te eten en te sporten zorg jij ervoor dat die overtollige kilootjes er zó weer af zijn. Goed bezig! Zoals je uit ervaring weet, zijn de laatste loodjes altijd het zwaarst, en kun je soms trainen tot je een ons weegt maar blijven die lovehandles, dat buikje en die andere laatste vetrandjes toch hardnekkig aanwezig. Hier stoorde je je al aan vóór de vakantie. Dus nu je toch weer zo goed bezig bent, kun je ook cyrotherapie een kans geven. Hiermee pak je effectief die laatste vetrandjes aan, en geniet je van een blijvend strak en slank figuur.

Wat is cryotherapie?

Joke Mokveld is eigenaresse van Dermage Skinclinic Nootdorp en gespecialiseerd in cryolipolysebehandelingen. Zij vertelt: ‘Met cryotherapie is het mogelijk om die hardnekkige vetrolletjes op specifieke plaatsen aan te pakken, zoals het buikje, de benen en de taille. Eigenlijk kun je cryotherapie vergelijken met een liposuctie, maar dan zonder operatie. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoelig voor blootstelling aan kou. Tijdens de cryotherapiebehandeling wordt de behandelkop op een gekozen lichaamszone geplaatst. Met behulp van vacuümtechnologie wordt het onderhuidse weefsel opgetild, waarna het vetweefsel wordt afgekoeld tot ongeveer 4 graden Celsius. Door middel van deze snelle afkoeling wordt het onderhuidse vetweefsel afgebroken. De vetcellen die afgebroken worden, groeien ook niet meer terug. Op plaatsen waar je met sporten en diëten niet de gewenste resultaten bereikt, kun je met cryolipolyse wel twee tot vijf centimeter verliezen. En nog mooier: dit resultaat is blijvend.’

Cryotherapie gebieden

Welke gebieden wil jij verbeteren?

  • je lovehandles?
  • je buik?
  • je billen?
  • je armen?
  • je benen?
  • je taille?
  • je rug?

Het kan met cryotherapie!

Dermage event op 30 oktober

Dit jaar is het jaarlijkste event van Dermage Skinclinic Nootdorp heel speciaal. De kliniek bestaat in oktober 2019 namelijk 12,5 jaar, en dat viert de kliniek graag samen met jou op woensdag 30 oktober. Houd die avond vrij in je agenda!

Meer weten?

Dermage Skinclinic is expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Je kunt er terecht voor huidproblemen zoals acne en rosacea. Ook ben je er aan het juiste adres als je je huid gezonder of stralender wilt maken.

Dermage Skinclinic Nootdorp
Hof van Teijlingen 26 | 2631 TW Nootdorp | 015-8893003 |
[email protected] | www.dermage.nl
Deel dit artikel