nano-dermabrasie

Met nano-dermabrasie kom je dit seizoen door!

25 november 2017
936
941
0

De blaadjes vallen weer van de bomen: het is weer herfst. Dit jaargetijde is het ideale moment om je huid een boost te geven en te verfrissen. Zo bereid je je huid voor op het koude gure weer dat komen gaat. Een heerlijk moment voor jezelf. Even ontspannen en je huid laten verwennen. Dat klinkt goed toch?

Nano-dermabrasie

Met nano-dermabrasie kun jij je huid een oppepper geven! Maar wat is nu nano-dermabrasie? Misschien herken je het woord ‘dermabrasie’ wel, maar dan als ‘micro-dermabrasie’. ‘Derma’ betekent ‘huid’ en ‘brasie’ betekent ‘schuren’.

Oppepper

Micro-dermabrasie werkt met een schurend mechanisme, dat met grote snelheid over de huid gaat. Hierdoor wordt de bovenste huidlaag als het ware afgeschuurd. Het schurend mechanisme kan zand zijn of micro kristallen. Op deze manier schuur je een laagje van de huid af, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Als de dode huidcellen worden verwijderd, komt er een mooie, zachte, roze huid onder vandaan. Deze huid is weer fris en klaar om allerlei werkstoffen op te nemen. Het is een manier om de huid aan de buitenkant te verbeteren en een oppepper te geven!

Doorbloeding stimuleren

Met nano-dermabrasie creëer je hetzelfde effect, maar dan met nanotechnologie. De huid wordt geschuurd, met heel kleine nano-naaldjes. Deze naaldjes schuren over de huid heen zonder deze te beschadigen, maar de huid wordt wel zodanig geprikkeld dat het weer mooie nieuwe gezonde cellen naar de oppervlakte haalt. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

Tussenstof

Samen met de nano-naaldjes wordt er ook een tussenstof aangebracht. Deze tussenstof bevat hoogwaardige werkstoffen die door de nanotechnologie sneller in de huid hun werk kunnen doen.
Er kunnen verschillende tussenstoffen worden gekozen. Welke er wordt gekozen, hangt af van de conditie van je huid en wat er op dat moment nodig is om de huid te verbeteren en op te frissen.

Losse behandeling of kuur

Nano-dermabrasie kan voor verschillende indicaties worden ingezet. Je kunt hierbij denken aan rest-acne (geen actieve acne), couperose, zonbeschadigde huid, grove huidstructuur, grauwe huid, verouderde huid of rokershuid, of voor een betere doorbloeding. De behandeling kan een op zichzelf staande behandeling zijn, maar voor het optimale resultaat is een behandeling in een kuurvorm het beste. Dit kan onderhouden worden met een behandeling van 1 keer in de 6 weken.

Meer weten?

Bij Novaderm kun je terecht voor allerlei verschillende huidbehandelingen. De praktijk, gevestigd in Alphen aan de Rijn, is gespecialiseerd in huid en oedeemtherapie. De huidtherapeuten van NovaDerm werken op een laagdrempelige en betrouwbare manier het verbeteren van jouw huid.

NovaDerm – Praktijk voor huid- & oedeemtherapie
Kalkovenweg 52 | 2401 LK Alphen aan den Rijn | 0172-533916 |
novedermhuidtherapie@hotmail.com | www.novadermhuidtherapie.nl
Deel dit artikel