huid

Weer een stralende huid!

14 februari 2020
127
126
0

Onze huid is een belangrijk orgaan en veel meer dan zomaar het omhulsel van ons lichaam. De huid verdedigt ons tegen schadelijke invloeden uit de omgeving. De huid zorgt ervoor dat wij niet oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. Ook laat de huid ons dingen voelen en maakt die ons herkenbaar en aantrekkelijk voor de mensen om ons heen. Zonder huid zouden wij niet eens kunnen bestaan. Geef dit prachtige orgaan dus alle aandacht om lekkerder in je vel te zitten!

Phitex®

Met Phitex® ClearUp kun je slapend en zonder dagelijks smeren van jouw huidonzuiverheden afkomen! Phitex® ClearUp is een textielspray die op basis van natuurlijke ingrediënten, en vrij van huidverzwakkende stoffen, actieve werkstoffen direct in de huid brengt door een nieuw (ontwikkeld) afgiftesysteem. De huid wordt zelf versterkt en binnen 6 tot 8 weken wordt 80% van het beoogde resultaat bereikt bij acne, roodheid, overmatige talgproductie of kleine ontstekinkjes en zelfs eczeem. Wat Phitex® ClearUp écht uniek maakt is dat, als de huid in aanraking komt met een katoenen kussensloop of T-shirt waarop de spray is aangebracht, er gedurende een hele week ‘gecontroleerd’ werkstoffen direct aan de huid worden afgegeven; zelfs op moeilijk te bereiken plekken zoals de rug en/of billen.

Laat je huid weer stralen

Dagelijkse blootstelling aan allerlei factoren maakt dat onze huid minder straalt dan mogelijk is. De huidexperts van Beauty Inn weten wat er te koop is op het gebied van verantwoorde (en gezonde) huidbehandelingen. Niet alle producten zijn namelijk altijd even effectief. Goedkoop kopen is soms duur kopen! Beauty Inn kiest de producten op basis van uitgebreide studies, zodat de praktijk veilige, aangename en resultaatgerichte kwaliteitsproducten kan leveren. Je bent bij Beauty Inn van harte welkom om je goede voornemen ‘meer aandacht aan mijzelf besteden’ om te zetten in daden. Het professionele team van huidexperts zet zich met alle plezier in om een persoonlijk advies op maat te geven met producten die het écht doen!

Kwaliteit!

Een goede kwaliteit van de huid geeft meer zelfvertrouwen, en daarom biedt Beauty Inn mooie behandelingen en producten voor huidverbetering, figuurcorrectie, wellnessarrangementen, medische huidbehandelingen, massage, 100% minerale make-up, voedingssupplementen en huidverzorging met merken als Priori, Casmara, Jan Marini en Dermaroller. Ieder mens is anders, maar iedere schoonheidswens is gelijk: er gewoon goed uitzien! Ga naar de website om nog meer inspiratie op te doen, of beter nog: ga gewoon lekker langs. Je kunt binnen de openingstijden altijd binnenlopen zonder afspraak. De koffie staat klaar!

Meer weten?

Bij Beauty Inn Huidpraktijk kun je terecht voor huidbehandelingen, zoals PMU, ontharen, wimpers en wenkbrauwen verven of waxen, massages, nagelverzorging of tanningspray. Het team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde schoonheidsspecialisten.

Beauty Inn Huidpraktijk Nieuwegein
Symfonielaan 28-30 | 3438 EV Nieuwegein | 030-6038013 |
[email protected] | www.beauty-inn.nl
Deel dit artikel