wimpers

Blonde haartjes door de zon? Verf je wimpers én wenkbrauwen!

24 juli 2020
190
190
0

De zon geeft kleur aan je huid, een gouden gloed aan je haar en brengt natuurlijke highlights aan. Mooi meegenomen natuurlijk! Maar soms kan het je wimpers en wenkbrauwen ook een tintje lichter maken. Hier zijn veel vrouwen minder blij mee. Hoewel uniek, betekent het vaak dat je gezicht een stuk minder sprekend lijkt. Je kunt dan weer een stralende blik creëren door je wimpers en wenkbrauwen te laten verven.

Onzichtbare haartjes

Wimpers en wenkbrauwen zijn bepalend voor je gezicht en brengen je ogen tot uitdrukking. Heb je lichte wimpers van jezelf, dan vallen ze zonder make-up soms nauwelijks op. Het geeft je dan een kale en vermoeide aanblik. In de zomer kunnen haartjes nog eens onzichtbaarder worden, waardoor je wimpers en wenkbrauwen niet tot nauwelijks meer te zien zijn.

Doe-het-zelf

Je kunt dan dagelijks zelf in de weer gaan met mascara en wenkbrauwpotlood, maar dit is kostbare tijd die je misschien liever aan iets anders besteed. Bovendien heeft het niet altijd het gewenste effect. Zelf je wenkbrauwen en wimpers verven kan ook nog wel eens averechts uitpakken. Het wordt dan te donker of juist oranje. Voor je eigen geruststelling kun je dit door een schoonheidsspecialist laten doen. Zij weet precies welke kleuren ze moet mengen om het juiste, meest natuurlijke resultaat te krijgen.

In veilige handen

Ben je allergisch voor oogmake-up, dan is verven vaak een uitkomst. Het is belangrijk dat er een speciale verf wordt gebruikt, die niet te agressief is voor je gezicht. Bij Huidsalon Jeanette ben je dan in veilige handen. Er wordt eerst gekeken of je gevoelig bent voor de verf. Vervolgens wordt ervoor gezorgd dat je huid goed beschermd is tegen vlekken of irritaties.

Voordelen van verven

Door je wenkbrauwen en wimpers te laten verven, wordt je oogopslag benadrukt. Dit doet wonderen voor je gezicht en geeft je 3 tot 6 weken lang een frisse en uitgeruste uitstraling zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Met geverfde wenkbrauwen en wimpers lijkt het altijd alsof je lichte, natuurlijke make-up draagt. Ook worden je donshaartjes meegenomen, waardoor je wenkbrauwen voller en je wimpers langer lijken.

Kleurtips

Voor het meest natuurlijke resultaat wordt eerst zorgvuldig bepaald welke kleur het dichtst bij je haarkleur komt, het mooist bij je gezicht past en je ogen het beste laat uitkomen. Als je van nature geen ravenzwart haar hebt, dan lijken zwarte wenkbrauwen over het algemeen te donker. Een lichtere kleur bruin is dan mooier. Houd je meer van een opvallende look? Dan kan dat natuurlijk ook! Heb je je haar geverfd en matcht de kleur van je wenkbrauwen niet meer? De wenkbrauwverf wordt dan precies afgestemd op jouw nieuwe haarkleur.

(Permanente) make-up

Als laatste worden je wenkbrauwen geëpileerd en in shape gebracht. Dit gebeurt altijd na het verven, omdat epileren de huid gevoelig maakt en verven dan pijnlijk kan zijn. Ook kun je je look afmaken met een permanente make-upbehandeling. Ga bijvoorbeeld voor een subtiel lijntje boven of onder het ooglid, of een klassieke winged eyeliner. Dat kan ook in verschillende tinten, zoals diepblauw, kobaltblauw, mosgroen, bruin en zwart. Zijn je wenkbrauwen en wimpers niet alleen licht van kleur, maar ook dun begroeid? Dan bieden natuurlijk ingevulde wenkbrauwen of 3D hairstrokes mooie mogelijkheden.

Over Huidsalon Jeanette

Wil jij ook powerbrows of lange, verleidelijke wimpers? Huidsalon Jeanette laat je gezicht weer prachtig uitkomen met verzorgde wenkbrauwen en wimpers. Ook kun je terecht voor een PMU-behandeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Jeanette. Jouw wensen worden uitgebreid besproken om samen tot een zo mooi en natuurlijk ogend resultaat te komen!

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
[email protected] | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel