cellulite

Cellulite? Van sinaasappelhuid naar strakke huid met Pascaud

5 november 2020
221
221
0

Vrouwen bestaan uit verschillende vormen. We hebben blauwe plekken en bulten. Onze huid is niet altijd perfect en hoe ouder we worden, hoe meer we te maken krijgen met de zogenoemde 'sinaasappelhuid'. Bijna iedereen krijgt in haar leven te maken met cellulite. Dat zijn de feiten, al praten we er misschien niet graag over. We kunnen er niet omheen, maar we kunnen er wél wat aan doen. Door een Pascaud-behandeling te ondergaan bijvoorbeeld.

Huidveroudering

Al kon je vroeger nog genieten van een glad babyhuidje waar je weinig omkijken aan had, op een gegeven moment begint je huid je toch in de steek te laten. Zodra je je net een beetje volwassen begint te voelen, neemt de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid al af. Halverwege de twintig begint de productie van collageen en elastine namelijk een dip te vertonen. Door veroudering van de huid, aangespoord door bepaalde leefstijlfactoren, kunnen de oneffenheden op je huid in een rap tempo toenemen.

Cellulite

Cellulite steekt dan vaak de kop op. Deze onsierlijke putjes op de huid ontstaan als gevolg van een verslechterde doorbloeding. Vaak gebeurt dit onder invloed van hormonen (door pilgebruik) of een teveel aan suikers in de vetcellen. Je huid kan zich dan niet herstellen en ontdoen van deze ophoping aan afvalstoffen, waardoor kleine bobbels vormen op de huid. Hoewel dit volkomen normaal is en we weten dat het erbij hoort, is accepteren een ander verhaal. Veel vrouwen zijn hun cellulite dan ook liever kwijt dan rijk. Gelukkig kan dit met Pascaud werkelijkheid worden.

Pascaud

Pascaud is een behandeling die door een combinatie van vier hoogstaande technieken jouw huid van binnenuit verbetert. Niet alleen strijkt deze behandeling de contouren van je lichaam weer glad, het bestrijdt ook tekenen van huidveroudering én verstevigt de huid. Zo kan de hele huid aangepakt worden, van je gezicht tot aan je benen. Omdat de werkstoffen tot in de diepere huidlagen reiken, zie je blijvend resultaat. De huid wordt namelijk gestimuleerd om weer collageen en elastine aan te maken, waardoor je huid gladder, steviger en egaler wordt. Bovendien zullen oneffenheden als lijntjes, rimpels en cellulite naar de achtergrond vervagen.

Tips tegen cellulite

Om de werking van Pascaud te ondersteunen, kun je jouw slappe huid ook thuis aanpakken. Volg daarom onderstaande tips voor een mooie strakke huid.

  1. Scrub eens per week: hiermee verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de doorbloeding waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt.
  2. Bescherm je huid met de juiste verzorging. Vermijd irriterende stoffen die de huid uitdrogen, zoals parfum, chloor of alcohol, maar gebruik voedende en hydraterende ingrediënten. Vergeet ook de zonnebrandcrème niet.
  3. Laat je masseren. Nog een goed excuus om een massage te nemen, want masseren is goed voor je huid! Het stimuleert namelijk de doorbloeding, met een stevigere en strakkere huid tot gevolg.
  4. Wissel koud en warm water af onder de douche en eindig met een koude straal voor een betere doorbloeding.
  5. Let op je levensstijl: drink voldoende, beweeg regelmatig, rook vooral niet en vul je bord vol antioxidanten zoals verschillende kleuren groente en fruit. Laat de suikers zoveel mogelijk staan, maar neem een stukje pure chocolade (70+) om jezelf te belonen.

Persoonlijk advies

Kun je nog wat meer advies gebruiken over de juiste huidverzorging en/of een gezonde leefstijl? De huidspecialisten van Huidsalon Jeanette helpen je graag aan een compleet voedings- en huidverzorgingsadvies op maat, inclusief een behandelplan voor huidverbetering van binnenuit.

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel