huidconditie verbeteren

Huidconditie verbeteren? Ontdek de voordelen van Skeynor

12 november 2020
215
214
0

Een perfecte huid is voor weinig mensen weggelegd. Helaas bestaat er in het echte leven geen airbrushfunctie die je er op elk moment stralend uit laat zien. Toch kan de juiste verzorging een hoop betekenen bij het verbeteren van je huidconditie. Met de producten van het merk Skeyndor bijvoorbeeld. Bij Huidsalon Jeanette worden met dit innovatieve merk dagelijks verbluffende resultaten behaald.

Skeyndor

Het merk Skeyndor staat voor schoonheid gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde resultaten. Hoogstaande huidverzorging wordt gecombineerd met innovatieve technieken. Elk product bevat daarom een hoge concentratie dermatologisch geteste actieve bestanddelen, die geheel vrij van parabenen zijn. Wereldwijd zijn er meer dan 2000 formules, die effectieve cosmetische oplossingen bieden bij uiteenlopende huidproblemen. Zo kun je altijd een product vinden dat aansluit bij jouw individuele huidvraag.

Werken aan huidverbetering

Geen huid is immers hetzelfde. We hebben allemaal een ander huidtype én huidconditie. Je huidtype kun je niet veranderen, maar je kunt er wel aan werken om je huidconditie te verbeteren. Enerzijds door goed voor je huid te zorgen, maar ook voor de rest van je lichaam. Naast passende verzorgingsproducten, zijn de juiste voeding en voldoende ontspanning ook essentieel.

Huidtype en huidconditie

Het kan zijn dat je van nature een droog, vet, gecombineerd of normaal huidtype hebt. Een van de grootste veroorzakers van huidproblemen is een droge huid. De huid maakt dan te weinig talg aan en kan vocht minder goed vasthouden. Bij een vette huid is er juist sprake van een teveel aan talg. Je kunt ook verschillende huidcondities hebben. Een onzuivere huid kan al snel ontstaan als je een vet huidtype hebt. Maar je kunt ook een vochtarme huid hebben zonder per se een droog huidtype te hebben. Daarnaast kun je nog een gevoelige huid of rijpere huid hebben.

Interne en externe factoren

Je huidconditie verandert gedurende je leven. Zowel interne als externe factoren hebben hier invloed op. Bijvoorbeeld door veranderingen in het weer, de verkeerde huidverzorging, hormoonschommelingen en leeftijd. Hoe ouder je wordt, hoe meer de huid kan verslappen. Ook kan je huid droger en grauwer worden. Irriterende stoffen als parfum, alcohol en parabenen kunnen de huid aantasten. Maar onderschat ook de rol van je leefstijl niet, met name stress!

Meso infusion

Wanneer je je huidconditie een boost wilt geven, kunnen de producten van Skeyndor effectief ingezet worden in combinatie met Meso Infusion. Dit is een vorm van mesotherapie waar geen naalden aan te pas komen. Op basis van elektrische stroom wordt de celstofwisseling aan het werk gezet en ontstaan er tijdelijke openingen, zodat de werkzame stoffen diep in de huid worden opgenomen. Tot slot wordt de huid behandeld met cryotherapie. Deze koude techniek stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen beter af en zorgt dat de actieve werkstoffen langer doorwerken.

Effect van behandeling

De behandelingen met Skeyndor zijn gericht op het herstellen van de vochtbalans en volumeverlies van de huid. Met Meso Infusion wordt dit effect nog eens versterkt. Je huid ziet en voelt al na enkele behandelingen steviger en elastischer aan. Diepe rimpels vervagen en littekens vallen minder op. Zelfs voor plaatselijke vetverwijdering en cellulitis kan de techniek ingezet worden. Zo krijg je weer een egale huid met een frissere, gezondere en jongere uitstraling.

Vrijblijvend consult

Bij Huidsalon Jeanette kun je terecht voor verschillende huidverzorgende behandelingen voor het gezicht en lichaam. Ben jij benieuwd wat een behandeling met de producten van Skeyndor voor jouw huid kan betekenen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult. Je kunt dan vooraf een huidanalyse laten doen, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je huid nodig heeft om weer te gaan stralen.

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel