huid

‘Ik wil mijn mooie huid weer terug!’

12 november 2019
411
411
0

Vroeger was jij behoorlijk kritisch op je eigen uiterlijk. Maar als je de foto’s van vroeger terugziet, zou je willen dat je huid er net zo goed uitzag als toen. Niet alleen is je huid nu een stukje droger, valer en minder stevig, ook heb je de eerste rimpeltjes en lijntjes mogen verwelkomen. Kon je de tijd maar terugdraaien!

Huidveroudering

Helaas: gedurende de jaren heeft de tand des tijds invloed op je huid. Vanaf je 25ste maakt je huid minder collageen en elastine aan, waardoor je huid slapper en valer wordt en je rimpeltjes en lijntjes krijgt. Daarnaast hebben factoren als leefstijl, blootstelling aan de zon, luchtvervuiling, een ongezond voedingspatroon, weinig slaap en stress ook hun weerslag op je huid. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende behandelingen waarmee het mogelijk is om je huid weer een opfrisser te geven!

Behandelplan op maat

Huidspecialist Jeanette: ‘Als iemand een afspraak maakt, doen we bij de intake een uitgebreide huidanalyse. Op basis van de uitkomsten daarvan kiezen we de behandeling en het apparaat die het specifieke probleem het beste aanpakken. We zijn gespecialiseerd in huidverjonging met apparatuur, maar ook in de bindweefselmassage. Dat is een intensieve massagetechniek, die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Verder kunnen we microneedling inzetten, en we werken sinds kort met BioSkinJetting, waarmee we rimpels kunnen aanpakken. Soms combineren we behandelingen voor het beste resultaat. Het behandelplan dat we voor de cliënt opstellen, omvat een periode van een half jaar tot een jaar. In die periode ondergaat de cliënt behandelingen in de salon, en werkt die ook thuis aan huidverbetering met de geadviseerde producten. Na het traject ziet de huid er weer stralend uit, en dat zonder botox of fillers!’

Word de mooiste versie van jezelf!

Jeanette en haar team hebben één duidelijke missie: jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Jeanette: ‘Iedereen verdient het om zich mooi te voelen, en lekker in zijn of haar vel te zitten. Maar soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan, bijvoorbeeld als je je stoort als oneffenheden in je huid als acne, pigmentvlekken, couperose, fibromen of rimpeltjes. Mijn collega’s en ik staan voor je klaar om je huid te verbeteren door middel van onze (huidtherapeutische) behandelprogramma’s. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat schoonheid óók van binnenuit komt, kijken we naar het totaalplaatje. We combineren uiterlijke verzorging (van top tot nét niet je teen) met gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen. Je zult zien dat je huid weer gaat stralen, en jij dus ook!’

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel