huidverzorging

Nodig tijd voor huidverzorging? Eerste hulp met thuisbezorging!

25 juni 2020
162
162
0

De salons blijven nog even gesloten, maar gelukkig hoeft je huid hier niet onder te lijden. Bij Huidsalon Jeanette geven we je graag verzorgings- en onderhoudstips om de quarantaine vlekkeloos te doorstaan. Ook bieden we verschillende mogelijkheden aan om jezelf thuis een mini-gezichtsbehandeling geven. Zo houd je je huid zelf in topconditie.

Langdurige verbetering

Voor langdurige verbetering van de huid is continuïteit heel belangrijk. Hoe langer je huidverzorging stil blijft liggen, hoe groter de kans dat je de behandelingen weer opnieuw moet opbouwen. Dit is dus juist de tijd waarin je aan je huid kunt werken, zodat je je vrienden en familie na de coronacrisis weer met een stralend huidje kunt begroeten.

Dagelijkse huidverzorging

Zorg daarom dat je je huid dagelijks goed blijft verzorgen. Nu je je huis waarschijnlijk een stuk minder verlaat, kan het verleidelijk zijn om je dagcrème, micellair water of reinigingslotion achterwege te laten. Niemand die je gezicht immers ziet. Maar ondertussen blijven de afvalstoffen en dode huidcellen zich opstapelen. Dit kan er op den duur voor zorgen dat je huidconditie erop achteruitgaat.

Huisvervuiling = huidvervuiling

Ook thuis krijgt je huid veel te verduren. Je bent je er misschien minder van bewust, maar ook binnenshuis zijn er vervuilende factoren die jouw huid aantasten. Je huid is net een spons en trekt allerlei stoffen uit je omgeving aan. Denk maar aan huisstofmijt, chemische stoffen die in de lucht blijven hangen door schoonmaakproducten of vrijkomen tijdens het koken. Vergeet je huid dus niet goed te verzorgen, om te voorkomen dat je huid verstopt raakt.

Slaaphygiëne

Tijdens je slaap heeft de huid hard gewerkt om zich te ontdoen van afvalstoffen, zweet en talg. Maak je huid daarom ’s ochtends goed schoon met een milde reinigingsgel en water om het vetlaagje te verwijderen. Wanneer je daarna je serum en dagcrème aanbrengt, kunnen werkstoffen optimaal worden opgenomen. Pas ’s avonds nog eens een grondige reiniging toe om eventuele make-up te verwijderen en het vuil dat zich de hele dag heeft opgestapeld op je huid. Breng vervolgens een voedende crème aan om de vochtbalans te herstellen.

Zonbescherming

Zit je veel in de tuin of maak je geregeld een ommetje in de buurt? Vergeet dan ook zeker de zonbescherming niet. De zon begint steeds vroeger te schijnen, waardoor we vaak onbeschermd zijn tegen de eerste zonnestralen. Dit kan al snel tot huidbeschadiging leiden. De meeste huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon, met rimpels en pigmentvlekken tot gevolg. Wees daarom het hele jaar goed voorbereid. Draag elke dag een dagcrème met UV-filter en breng een extra laag zonbeschermingscrème aan wanneer je langdurig in de hete zon zit. Wij raden het merk Murad aan.

Thuisbehandeling

Nu je even niet bij de salon terecht kunt, willen we je de mogelijkheid geven om toch te genieten van je favoriete producten. Zo kun je de tijd tussen behandelingen in overbruggen en zelf door blijven werken aan huidverbetering. Om thuis een gevoel van wellness te creëren, hebben we een Home Treatment-kit samengesteld. Deze handige kit bestaat uit een reinigingsproduct, een peeling, een ontspannende masker en een serum + dagcrème die je een maand lang kunt gebruiken. Zo kun je de behandelingen weer makkelijk oppakken na de heropening van de salon.

Over Huidsalon Jeanette

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste huidverzorgingsproducten? Huidsalon Jeanette staat graag voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies, bijvoorbeeld om bepaalde huidproblemen aan te pakken. Neem daarvoor gerust contact op om een begin te maken aan jouw verbeterde huid.

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel