gezonde huid

Nu écht werken aan een gezonde huid

26 maart 2020
113
112
0

Heb jij je goed gehouden aan je voornemens, of heb je ze in de eerste weken van het jaar alweer naast je neer gelegd? Vaak willen we wel doelen behalen zoals een mooiere huid, maar is het ook best lastig te weten wat daar voor nodig is. Je reinigt 's avonds echt wel, en een cremepje smeren probeer je ook nog wel. Maar hoe weet je nu dat dit de juiste producten zijn om jouw huid optimaal te laten stralen?

Een mooie, gezonde huid

Een mooie huid valt of staat bij de juiste behandeling daarvan. Niet iedere huid is hetzelfde. Dat kun je natuurlijk zien, aan de huidskleur, conditie en de huidgezondheid. Maar ook kun je dat vaak voelen. Een droge huid voelt anders dan een vettige huid. Toch kan het best lastig zijn om te ontdekken wat voor huidtype jij nu eigenlijk hebt. Er is een aantal vragen die je jezelf zou kunnen stellen om te constateren wat voor huidtype jij hebt.

Wat voor huidtype heb jij?

  • Heeft je huid snel een glimmende, vettige glans en voelt deze vet aan wanneer je eroverheen wrijft? Je huid is vettig.
  • Voelt je huid na het wassen snel trekkerig aan maar zie je geen schilfertjes? Je hebt een vochtarme huid.
  • Voelt je huid trekkerig, gevoelig en heb je snel schilfertjes? Je hebt een droge huid.
  • Wordt je huid snel rood en reageert het sterk op producten? Je hebt een gevoelige huid.

Specialistisch advies

Aan de hand van bovenstaande vragen kun je een inschatting maken van wat jouw huidtype is en tegen welke huidproblemen je aanloopt, maar waarschijnlijk is een iets gedegener onderzoek gewenst. Bij Huidsalon Jeanette kun je terecht voor specialistisch advies én een huidanalyse. Jeanette vertelt: ‘We kijken goed naar de huid, maar vinden persoonlijke aandacht daarbij heel belangrijk. In de uitgebreide intake bespreken we wat het beste bij jou past qua huidverzorging en huidverbeterende behandelingen.’

Totaalaanpak

‘Ook komen voeding en lifestyle aan bod’, vervolgt Jeanette. ‘Want wat eet je precies, drink je voldoende water? Dat alles is ook erg belangrijk voor een stralende huid. Verder kijken we hoe je in je vel zit en wat we daaraan eventueel zouden kunnen verbeteren. Daarvoor kunnen we je tips en adviezen geven, bijvoorbeeld helpen bij het inplannen van voldoende beweging. Want als je goed in je vel zit, zie je dat ook aan de buitenkant!’ Het is de reden dat Jeanette de totaalaanpak zo belangrijk vindt, want geen huid is hetzelfde en de oplossing verschilt altijd.

De ouder wordende huid

Of je nu last hebt van droge, vette of verouderde huid, een intake is altijd gratis. Doordat er verschillende specialisaties bij Huidsalon Jeanette aanwezig zijn, kan iedereen geholpen worden met kennis en heel veel ervaring. ‘Ook zijn we gespecialiseerd in Permanente Make-Up. Wenkbrauwen, eyeliners en lippen pigmenteren we volgens de laatste modetrends en de meest moderne technieken. Door een persoonlijk advies bekijken we wat goed bij jouw gezicht en uitstraling staat, en gaan pas daarna over tot pigmenteren.

Van harte welkom

Ben jij benieuwd wat de specialisten zouden adviseren voor jouw huid, en wat er allemaal mogelijk is? Of je nu wilt werken aan huidverjonging, huidverbetering of een gezondere leefstijl, je bent van harte welkom bij Huidsalon Jeanette! Ook kun je er terecht voor heerlijke cosmetische behandelingen, zoals make-up, nagels, harsen en permanente make-up. De specialisten staan graag voor je klaar, want: ‘voor ons bestaat er niets leukers dan het verbeteren, verzorgen en verfraaien van jouw huid!’

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
[email protected] | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel