my skincaud

Ontcijfer je huid met My Skincaud

5 november 2020
201
202
0

Hoe goed ken jij je huid? Voor veel mensen geldt dat ze wel ongeveer een idee hebben van hun huidtype en -conditie, maar dit eigenlijk niet zeker weten. Ze smeren vervolgens allerlei producten op hun gezicht, zonder te beseffen wat het effect op hun huid is. Ondertussen kan je huid behoorlijk uit balans raken, zeker als je je niet bewust bent van wat je op je huid smeert en wat je huid nodig heeft. De dna-test van Skincaud brengt hier verandering in en helpt je jouw optimale verzorgingsroutine in te richten.

Etiketten

De winkelschappen liggen vol met allerlei crèmes, serums en andere smeersels. Als consument worden we voortdurend verleid door etiketten met veelbelovende kreten en ingrediënten. We proberen bijvoorbeeld een nieuw product op aanraden van een vriendin of omdat het merk een goede reputatie heeft. Maar wat voor een ander werkt, hoeft niet voor jou te werken. Stop daarom met het kopen van dure producten, zonder te weten wat je op je huid smeert en minimale resultaten te zien.

Huidfases

We hebben allemaal een aangeboren huidtype, zoals een droge, vette, gecombineerde, gevoelige of normale huid. Dit vertelt ons hoe we onze huid het beste kunnen verzorgen, om huidproblemen te voorkomen. Maar onze huidconditie kan daarvan afwijken. De huid gaat door de jaren heen namelijk door allerlei fases. Hormonen, genen en leefstijlveranderingen spelen hierin allemaal een rol. Ook omgevingsfactoren zoals het weer kunnen hier invloed op hebben. We ontkomen misschien niet aan natuurlijke huidveroudering, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we onze huid zolang mogelijk gezond houden.

Unieke code

Iedere huid is uniek en heeft dan ook unieke behoeften. Om erachter te komen welke dat zijn, biedt Huidsalon Jeanette een dna-test voor je huid. My Skincaud ontcijfert jouw unieke huidcode, die bestaat uit 720 varianten. Het analyseert vervolgens welke serums, producten en behandelingen je huid nodig heeft (en hoe vaak) om in topconditie te komen en blijven. Je huidtype en -conditie komt in beeld en je krijgt een beter idee van de kenmerken en behoeften van je huid. Skincaud maakt dus als het ware een blauwdruk van je huid.

Testkit

Je kunt de Skincaud-testkit heel makkelijk bestellen en vanuit het gemak van je eigen huis doen. De kit bestaat uit een dna-test die jouw huidkenmerken in beeld brengt en een Serum X. Deze serum is geschikt voor iedere huidsoort, heeft direct een liftend effect en geeft je een mooie gladde huid. De resultaten van huidanalysetest verschijnen vervolgens op je persoonlijke (en volledig anonieme) mobiele app. Je kunt de uitslag drie weken na de test bekijken. De specialisten van Huidsalon Jeanette lichten jouw huidcode en dna-rapport vervolgens graag toe in een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk advies

Is jouw huid je een raadsel? Werken jouw verzorgingsproducten niet naar behoren en wil je graag af van jouw doffe uitstraling? Bij Huidsalon Jeanette helpen we je graag om meer inzicht te krijgen in je huid en voorzien je van een persoonlijk advies op maat. Nadat je wegwijs wordt gemaakt in de huidanalysetest, krijg je ook nog eens een passende behandeling met een waarde van € 70 geheel gratis. Zo weet je zeker dat je het allerbeste uit je huid haalt!

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4441 PL Goes | 06-83804644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel