bindweefselmassage

Ontspanning en anti-aging in één met een bindweefselmassage

12 november 2020
220
219
0

Stress kan een grote aanslag doen op je huid. Je piekert meer, je slaapt minder en je huid kan zich een stuk minder goed herstellen. Je kunt hierdoor al snel vermoeid en ouder lijken. Wanneer je ook nog eens een dagje ouder wordt, krijgt je huid het steeds zwaarder. Lijntjes en rimpels nestelen zich dieper in de huid en je huid begint meer te hangen. Je huid – en jijzelf – kunnen dus wel een ontspanningsmoment gebruiken. Met een bindweefselmassage bereik je daarom ontspanning en anti-aging in één.

Huidveroudering en stress

Het huidverouderingsproces gaat vaak sneller dan je zou willen. Onder invloed van stress gaat je cortisolniveau stijgen, wat ervoor zorgt dat de talgproductie van de huid toeneemt en er huidontstekingen ontstaan. Zo is stress gelinkt aan huidaandoeningen als psoriasis, eczeem en acne. Geen wonder dus, dat stress ook een hand heeft in huidveroudering. Door veroudering wordt de huid dunner en verslechtert de doorbloeding. Daarbovenop kan er ook nog eens cellulite ontstaan.

Functie van bindweefsel

In het bindweefsel wordt onder andere hyaluronzuur aangemaakt, het stofje dat verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht. Samen met collageen geeft het volume en versteviging aan de huid. Daarnaast zorgt het bindweefsel ervoor dat wondjes beter genezen, afvalstoffen goed afgevoerd worden de huid stevig en elastisch blijft. Wanneer het bindweefsel in slechte doen is, kan dit dus grote gevolgen hebben voor je huid. Je krijgt sneller last van onderhuidse ontstekingen en vocht en afvalstoffen hopen zich op. Werkstoffen uit verzorgingsproducten worden zo minder goed opgenomen. Dat resulteert in een kwetsbare, doffe, grauwe en verslapte huid.

Voordelen van bindweefselmassage

Een bindweefselmassage heeft daarom veel voordelen voor de huid. Het masseren van het bindweefsel helpt namelijk om de doorbloeding in de huid te stimuleren. Je huidconditie verbetert, waardoor je minder onzuiverheden als acne krijgt. Ook krijg je minder last van lijntjes, rimpels en cellulite. Er wordt meer collageen aangemaakt, waardoor je huid strakker en steviger wordt. Bovendien doen je verzorgingscrèmes weer beter hun werk, doordat de werkstoffen beter opgenomen kunnen worden. Zo krijg je weer een stralende, frisse en jongere uitstraling.

La Colline

Bij Huidsalon Jeanette kun je terecht voor een La Colline-behandeling met bindweefselmassage. De behandeling wordt gedaan met producten die unieke celvernieuwende ingrediënten bevatten. Deze dringen dieper door in de huid dan bij andere merken. In combinatie met de bindweefselmassage zorgt het ervoor dat je huid soepeler, steviger en optimaal gehydrateerd wordt.

Ontspannen wellness-ervaring

Niet alleen zie je er jonger uit, maar je voelt je ook jonger. Tijdens de behandeling komt je lichaam geheel tot ontspanning, waarna je je weer als herboren voelt. De vermoeidheid verdwijnt en de energie gaat weer door je lichaam stromen. Zo kun je tegelijkertijd genieten van een anti-agingbehandeling op topniveau en een ontspannen wellness-ervaring.

Over Huidsalon Jeanette

Wil jij vermoeide en verouderde huid aanpakken, en even een moment van rust en ontspanning voor jezelf pakken? De huidspecialisten van Huidsalon Jeanette staan voor je klaar om je helemaal in de watten te leggen. Met veel persoonlijke aandacht en kennis van huidverzorging wordt de behandeling altijd afgestemd op jouw huidbehoeften. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvend consult, zodat jij binnenkort weer kunt genieten van een stralende huid.

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel