beauty angel

Zet de tijd stil met een Beauty Angel behandeling!

25 juni 2020
140
141
0

Hoe je het ook wendt of keert, je huid wordt ook een dagje ouder. Je kunt niet meer eten en drinken wat je wilt of een nachtje doorhalen en verwachten dat je huid de volgende dag probleemloos terugveert. Toch kun je je huid een handje helpen om weer makkelijker te herstellen. Zou jij willen dat je weer strakker in je vel zat? Beauty Angel laat je huid weer stralen met een perfecte jeugdige gloed.

Terug in de tijd

Beauty Angel: de naam zegt eigenlijk al genoeg. Deze schoonheidsbehandeling geeft je weer een engelachtige uitstraling met een zuivere huid. Je gaat als het ware terug in de tijd en kunt weer ervaren hoe het voelt om een gladde, zachte huid te hebben, onaangetast door het verstrijken van de jaren. Ruwe plekken, diepe rimpels en pigmentvlekken worden zo weer verleden tijd.

Behandeling met collageenlicht

Wanneer je het gevoel hebt dat de tijd je inhaalt, kun je je met een Beauty Angel-behandeling weer jaren jonger voelen. Zowel van binnen als van buiten. Deze behandeling bestaat uit een innovatieve techniek waarbij licht van collageenlampen door de huidcellen wordt opgenomen. Het ‘beauty light’ bevat geen schadelijke UV-stralingen en vormt dus ook geen risico voor de huid. Het is voor alle huidtypes geschikt, behalve als je lijdt aan epilepsie of overgevoeligheid voor licht, zwanger bent, of een lage bloeddruk hebt.

Aanvullende verzorging

Voordat het licht wordt toegepast op de huid, wordt er eerst een voedende serum rijkelijk aangebracht. De actieve werkstoffen hierin worden zo beter opgenomen door de huid voor een krachtiger resultaat. Wanneer de behandeling aangevuld wordt met hoogwaardige verzorgingsproducten, krijgt de werking een extra boost.

Huidverjonging

De huid wordt hierdoor aangezet om weer meer collageen, elastine en hyaluron te produceren. Zo vervagen rimpels en pigmentvlekken naar de achtergrond en kun je weer genieten van een strakke huid die straalt. Bij regelmatige herhaling van de behandeling verandert het totale huidbeeld en ontstaat er op natuurlijke wijze een huidverjongend effect. Verouderingsprocessen worden zo vertraagd.

Kalmerende werking

Heb je last van een onrustige huid, dan kan een Beauty Angel-behandeling je huid weer kalmeren. Al na de eerste behandeling is een ontspanningseffect waarneembaar. De huid voelt frisser en zachter aan, met zichtbaar fijnere poriën. Het vochtgehalte in de huid wordt weer op peil gebracht, waardoor de huid zich makkelijker kan herstellen. Het resultaat? Een egaal gezicht met een gezonde gloed!

Over Huidsalon Jeanette

Ben je benieuwd of Beauty Angel jouw reddende engel kan zijn? Als jij weer terug verlangt naar die huid van toen, ben je bij Huidsalon Jeanette aan het juiste adres. Jeanette adviseert je graag of een Beauty Angel-behandeling geschikt is voor jouw huid. Ook kun je bij haar terecht voor tips op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Ze staat altijd voor je klaar met veel persoonlijke aandacht voor jouw wensen. Neem daarom gerust contact op om weer stralend in het leven te staan!

Meer weten?

Huidsalon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma's om de huid zowel van binnenuit als van buitenaf te verbeteren. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Ben je nieuwsgierig geworden? Jeanette geeft vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

Huidsalon Jeanette
Zonnebloemstraat 50 | 4461 PL Goes | 06-83804644 |
contact@huidsalonjeanette.nl | www.huidsalonjeanette.nl
Deel dit artikel