benen

Het hele jaar door gladde benen met laserontharing!

5 juni 2020
275
275
0

Van scheren tot epileren, je hebt alles wel eens geprobeerd. Steeds weer heb je nieuwe hoop dat de haren minder snel terugkomen en dat je geen last meer hebt van een geïrriteerde huid- met pijn en teleurstelling tot gevolg. Ben je helemaal klaar met snijwondjes, ingegroeide haren en eindeloze stoppels? Met laserontharing ben je hiervan verlost. Het maakt een einde aan overbeharing, zonder vervelende bijwerkingen!

Waarom laseren?

Ben je veel tijd kwijt aan het scheren van je benen, om er op het strand achter te komen dat je nog wat verdwaalde haren hebt gemist? Of ondervind je last van rode bultjes bij je oksels of bikinilijn? Laat je scheermes of epilady dan staan en bespaar jezelf de frustraties met een laserbehandeling. Je bent dan langdurig verzekerd van een egale, gladde huid. Na verloop van tijd komen ongewenste haren in steeds mindere mate terug.

Hoe het werkt

De laser geeft lichtpulsen af, wat geabsorbeerd wordt door het pigment van de haren. Het licht wordt vervolgens omgezet naar warmte en verricht schade aan de voedingsbodem van de haarzakjes waardoor het voor de haren steeds moeilijker wordt om zich opnieuw te ontwikkelen. Na de behandeling kun je direct door met je dagelijkse activiteiten, wel kan de huid wat warm aanvoelen. Twee weken na de laserbehandeling zullen de haren uitvallen, waardoor de huid lekker glad aanvoelt. De volgende behandeling vindt na 6-8 weken plaats. Hoeveel behandelingen er nodig zijn voordat er zichtbaar verminderde haargroei is, is onder andere afhankelijk van de kleur en de dikte van de haren.

Voor wie geschikt?

Laserontharing is geschikt voor de lichtere huidtypen met donkere haren. Bij Dermavita is het ook mogelijk om de donkere huid met donkere haren veilig te behandelen, door middel van de Nd: Yag laser. Deze laser werkt niet in op het pigment, maar op de bloedvaten van de haarzakjes. Hierdoor kunnen haren gelaserd worden, zonder dat er schade wordt aangericht aan het pigment van de huid. Heb je ook last van hele lichte haren dan kan in plaats van de laserbehandeling, elektrische epilatie een uitkomst bieden.

Over Dermavita

Wil jij ook genieten van een zijdezachte huid? Laat het ontharen dan over aan de ervaren huidtherapeuten van Dermavita. Tijdens een intakegesprek wordt voor elk huid- en haartype bepaald wat de beste behandelingsmethode is. Bij Dermavita kun je ook terecht voor andere behandelingen om huidproblemen te verhelpen en je huid weer te laten stralen. Benieuwd geworden? Neem dan contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw huid!

Meer weten?

Dermavita is een gespecialiseerde huidtherapeutische praktijk, gespecialiseerd in het verhelpen, opheffen of verminderen van een huidstoornis of beschadigde huid. Littekens, acne, overbeharing, storende bloedvaatjes, pigmentvlekken, tatoeageverwijdering en oedeem: het zijn voorbeelden van problemen waarmee de huidtherapeut jou kan helpen.

Dermavita
De Weer 82 | 1504 AK Zaandam | 075-7370175 |
info@dermavita.nl | www.dermavita.nl
Deel dit artikel