huidveroudering

Tijd om je huidveroudering aan te pakken

27 juli 2018
667
666
2

Het liefst ziet iedereen er fit en vitaal uit. Een rimpeltje hier of daar is geen probleem en dat geeft je gezicht karakter. Maar als je je dagelijks stoort aan zichtbare huidveroudering dan wordt het rijd om jezelf een plezier te doen. Dit hoeft geen ingrijpende facelift te zijn. Ook met relatief simpele huidbehandelingen kunnen prachtige resultaten behaald worden. Kijk je mee?

Microneedling

Bij een microneedlingbehandeling worden kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen gemaakt. Zo kunnen werkstoffen dieper in de huid doordringen en op de plekken terechtkomen waar ze nodig zijn zonder hun werking te verliezen. Microneedling stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid waardoor collageen en elastine extra worden aangemaakt. Deze behandeling is geschikt voor:

  • littekens
  • hyperpigmentatie
  • lijntjes en rimpels

Peel it away!

Je kunt ook kiezen voor een peeling, zoals een fruitzuurpeeling. Met een fruitzuurpeeling reinig je je poriën. Deze peeling is op basis van glycolzuur, waarbij de huid gestimuleerd wordt tot de aanmaak van nieuwe cellen. Glycolzuur is van alle fruitzuren de kleinste molecuul, en kan daardoor beter in de huid dringen en meer verandering teweegbrengen dan andere fruitzuren. Hierdoor heb je snel weer een jong, strak, stralend en gezond uiterlijk!

TCA peeling

Daarnaast is er de TCA-peeling. Dit is een chemische peeling die een onregelmatige huid aanpakt. De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor de huid mooier en egaler wordt.

V-lift: het alternatief voor een facelift

V-lift is een niet chirurgische behandeling waarbij met behulp van apparatuur de huid en de daaronder gelegen spiermassa aangesterkt wordt. V-lift accentueert jouw natuurlijke gelaatscontouren en brengt het weefsel terug op de oorspronkelijke plek. Hierdoor krijg je een natuurlijke jongere uitstraling.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van een bundel ultrageluid, waarbij de huid op de diepste niveaus, én de daaronder gelegen aangezichtsspieren geprikkeld worden. Hierdoor wordt collageen en elastine geproduceerd. Het verjongingselixer collageen en elastine zijn lastig aan te maken. Daarom heeft het lichaam ongeveer 3 tot 4 maanden nodig om het resultaat op te bouwen. Het voordeel hiervan is dat niemand merkt dat je ‘iets hebt laten doen’, en daardoor is het een ultieme methode voor huidverjonging én huidverstrakking zonder facelift!

Waar ga jij voor?

Voor welke behandeling jij gaat, hangt af van je persoonlijke voorkeur en de conditie van jouw huid. Dermatologisch huidspecialiste Daniëlle van Mulukom van Beauty Planet en huidtherapeute Kim Haakman kunnen jou adviseren welke behandeling het beste bij jouw huid past. Beauty Planet is een kliniek voor de aanpak van huidproblemen als acne, littekens, rosacea, couperose en pigment. Ook kun je hier terecht voor definitief ontharen, permanente make-up en huidverbetering.

Meer weten?

Beauty Planet is het instituut dat huidveroudering en huidproblemen aanpakt en behandelt. Het instituut heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en anti huidveroudering door middel van opleidingen en cursussen.

Beauty Planet
Zesstedenweg 112 | 1613 KC Grootebroek | 0228-522534 |
[email protected] | www.beautyplanet.nl
Deel dit artikel