mooi haar

Een prachtige, volle bos mooi haar…

5 juni 2018
842
846
0

Heb jij altijd al een volle bos haar gewild? Of langer haar dat van boven tot onder mooi is? Je ziet het bij Hollywoodsterren en je vraagt je af of dat ook voor mogelijk is. Goed nieuws: dit is ook voor jou weggelegd!

Mooi haar

Langer haar met meer volume? Kies voor hair weave! De hair weave wordt door middel van vlechten van je eigen haar aan de vlecht vastgemaakt. Daardoor is deze methode niet schadelijk voor je haar en blijft de weave goed vastzitten. Bij Beauty by Brenda kon je terecht voor deze behandeling. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt volgt er eerst een intakegesprek. In dit gesprek worden je wensen besproken en de juiste keuze gekozen. Vervolgens wordt de weave geplaatst en heb je een prachtige, volumineuze bos haar!

Prachtige lokken

Het voordeel van hair weaving is dat er geen hitte of lijm aan te pas komt. Ook kan een hair weave lang blijven zitten: tot wel 9 maanden heb jij prachtige lokken!

Betaalbaar

Natuurlijk kost een hair weave geld. De weave wordt namelijk gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Als je je wensen met Brenda hebt besproken, wordt vervolgens een prijs afgesproken. Mooi haar is óók voor jou binnen handbereik!

Je kunt er alles mee doen

Beauty by Brenda werkt met 100% natuurlijk haar, waardoor dit niet van echt te onderscheiden is. Je kunt er ook alles mee doen wat je met je natuurlijke haar ook kunt doen.

Huiselijke salon

Brenda: ‘Mijn kleinschalige salon zorgt voor een knusse sfeer. Zo heb je dat heerlijke thuisgevoel terwijl ik jou op je mooist kan maken. Dit huiselijke karakter wordt niet alleen door de inrichting van mijn salon gecreëerd, maar ook door de 1-op-1-benadering. Ik heb verder geen ander personeel in dienst, zodat je altijd door mij geholpen wordt. Dit zorgt voor een fijn en vertrouwd gevoel, voor mij én voor jou.’

Meer weten?

In de kapsalon van Beauty by Brenda ben je aan het juiste adres voor knippen, kleuren, föhnen, hairweaving, bruidskapsels, make-up en advies.

Beauty by Brenda
Raadhuisstraat 249 | 2406 AD Alphen aan den Rijn | 06-54705191 |
[email protected] | www.beautybybrenda.nl
Deel dit artikel