haar

Liefde voor je haar

20 april 2018
154
153
0

Natuurlijk vind jij het belangrijk dat je haar iedere dag mooi en verzorgd is. Daar kun je thuis het een en ander aan bijdragen, maar voor een goede basis en verzorging ga je naar de professional op haargebied: de kapper!

Trendkapsels

Qua kapsels is het superkorte, stoere kapsel op het moment helemaal in! Daarnaast zijn juist ook de lange losse lokken met zachte krullen helemaal van deze tijd. Welk kapsel jij ook kiest, je kunt altijd rekenen op een professioneel advies en een fijne behandeling door de kappers.

Felle kleuren

De professionele kappers draaien hun handen niet om voor een trendy felle kleurbehandeling. Paars, blauw, donkergrijs of felkoper: er is voor ieder wat wils! Natuurlijk is het altijd belangrijk om te kijken of een felle kleur bij jouw persoonlijkheid past. De kappers van Kapsalon De Nieuwe Roos [red.] gaan hier professioneel mee om en houden volledig rekening met jouw wensen en behoeften.

Wat is jouw stijl?

Bij Kapsalon De Nieuwe Roos kunnen vrouwen, mannen en kinderen terecht voor een knip- of kleurbehandeling. Daarnaast kunnen mannen zich laten scheren en vrouwen hun wenkbrauwen laten bijwerken of hun overtollige gezichtshaartjes laten verwijderen. Verder kun je bij Kapsalon De Nieuwe Roos terecht voor verschillende verzorgingsbehandelingen voor je haar. Als je een groot feest hebt of gaat trouwen, dan kun je bovendien in deze salon je haar prachtig laten opsteken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Botox voor je haar!

Als enige kapsalon in de omgeving biedt Kapsalon De Nieuwe Roos een behandeling met haarbotox. En nee, daar komen geen naalden bij kijken! Wat is het dan wel? Als jouw haar poreus, droog, futloos en zonder glans is, dan is haarbotox dé oplossing! Deze behandeling met intensief werkzame stoffen legt een dun laagje om iedere haar, waardoor jouw haar weer heerlijk zacht, glanzend en gezond wordt. Als je je kapsel na de behandeling goed verzorgt, dan heb je twee tot drie maanden plezier van de botoxbehandeling. Een echte boost voor jouw kapsel; je haar zal je dankbaar zijn!

Nieuwe salon

Kapsalon De Nieuwe Roos bestaat al 17 jaar. Dit jaar was het hoog tijd om een frisse wind door de salon te laten waaien. Na een grondige renovatie is de nieuwe salon in april 2018 weer open gegaan. Het resultaat? Een hippe, frisse en trendy kapsalon waar je terechtkunt voor alles op haargebied!

Haarvrije huid

Niet alleen je hoofdhaar wordt onder handen genomen bij Kapsalon de Roos. Ongewenste gezichtshaartjes worden verwijderd en borstelige wenkbrauwen worden prachtig in model gebracht met epileren met draad. Deze eeuwenoude methode is enorm effectief, pakt zelfs de kleinste haartjes mee en zorgt voor een wekenlange haarvrije huid.

Heren scheren

Bij Kapsalon De Nieuwe Roos kunnen de heren worden geschoren op de ouderwetse manier. Dat houdt in: met de hand met het scheermes en heerlijk geurend scheerschuim. Een spiegelglad en zacht gezicht is het resultaat!

‘Mijn haar is mooier geverfd dan ooit!’

Denise: ‘In één woord fantastisch! Ik ben nu twee keer bij Kapsalon De Nieuwe Roos geweest en ben meer dan tevreden over deze kapsalon en dan met name Sevda! Mijn haar is mooier geverfd dan ooit. Ik ben zo blij dat ik hier ben terechtgekomen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is top.’

Meer weten?

Bij Kapsalon De Nieuwe Roos ben je aan het juiste adres voor knippen, verven, watergolf en permanent. De kapsalon voor vrouwen én mannen is gevestigd in Delft.

Kapsalon De Nieuwe Roos
Papsouwselaan 458 | 2624 EP Delft | 015-3617680 |
| www.facebook.com/kapsalondenieuweroos
Deel dit artikel