Love is in the hair

13 april 2018
699
699
0

Mensen mooier maken

Hizi Hair Dronten heeft een passie: mensen mooier maken! Letterlijk en figuurlijk, want naast mooi haar bieden zij ook graag persoonlijke aandacht. De haarstylisten begrijpen dat je met een mooie look weer gaat stralen en nieuwe energie krijgt.

Even voorstellen:

Van links naar rechts:

Barbara, Shania, Melissa, Mirte, Robin, Laila, Renata, Dianne en Nicole

Team

Een gedreven groep, gespecialiseerd in kleur, of het nu trendkleuren zijn, balayage,highlights of een mooie basiskleur, laat ons je adviseren. Ook zijn wij on top of the trends voor de heren, een klassieke coupe, barber style of trendy stylen, we can do it. Wij werken met onzettend veel plezier om onze klanten mooi te maken. Welkom, neem een moment voor jezelf, samen kiezen we voor jou het beste!

Service voor de man

Ben je nog niet toe aan je volgende knipbeurt, maar zijn je nekharen en bakkebaarden al weer aan de lange kant? Bij Hizi Hair kun je langskomen om je contourlijnen te laten bijwerken. Zo zie je er weer verzorgd en representatief uit totdat het tijd is voor je volgende knipbeurt!

Met of zonder afspraak

Bij Hizi Hair kun je zes dagen per week terecht. Hizi Hair werkt op afspraak, en natuurlijk ben je ook welkom zonder afspraak. Een afspraak maken kan enkele weken vooruit, maar ook voor vandaag of morgen. Je boekt je afspraak vooraf eenvoudig via de website www.hizihair.nl of door even te bellen met de salon.

Meer weten?

Hizi Hair is gevestigd aan het redeplein in Dronten. De haarstylisten hebben een grote passie voor het kappersvak en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends in styling, kleuren, technieken en producten. Alle haarstylisten worden opgeleid op de Hizi Hair Academy en volgen allerlei cursussen. Iedere klant krijgt 100% tevredenheidsgarantie op de behandeling en op alle producten.

Hizi Hair Dronten
De Rede 35 | 8254 KA Dronten | 0321-338472 |
[email protected] | www.hizihair.nl
Deel dit artikel