pluishaar

S.O.S. Pluishaar!

15 juni 2018
428
426
0

Tijdens de zomermaanden zorgt de warmte er binnen no-time voor dat jouw zorgvuldig in model gebrachte kapsel eruitziet alsof het ontploft is. Leuk, hoor dat zonnetje.. Goed nieuws: je hoeft niet te wachten tot de herfst tot dit probleem is verholpen!

Pluishaar

Elke ochtend is het weer zover. De strijd met jouw ontembare, irritante pluishaar. Hulp is onderweg! Je kunt namelijk verschillende behandelingen volgen om je coupe Natgeregende Poedel te laten omtoveren tot een stralend kapsel!

No more frizz

Baal je van je pluishaar maar ben je wel blij met de krul of slag die je van jezelf hebt? Dan is de ‘Frizz Service’ iets voor jou. Na de behandeling kun je wel vier tot zes weken genieten van je pluisvrije lokken.

Pluisvrije lokken

Heb je behoefte om langer van je pluisvrije lokken te genieten? Dan is de ‘Keratin Treatment’ geschikt voor jou. In de milde behandeling behoud je je natuurlijke slag of krul, maar verdwijnt de pluis als sneeuw voor de zon.

Intensieve behandeling

Wil je liever een bos mooie gladde, stijle haren waar je een langere tijd van kan genieten? Ga dan voor de intensieve behandeling en tover je haar binnen no-time om tot een stralende coupe. Hier kun je wel drie tot vijf maanden van genieten!

Geen pluis thuis!

Yes, je hebt jezelf net een mooie, nieuwe én pluisvrije coupe laten aanmeten! Om dit resultaat zo lang mogelijk te behouden, is het belangrijk dat je voor de juiste producten kiest. Ga bijvoorbeeld voor de voedende shampoo en conditioner, in combinatie met een olie of masker. De werkende stoffen in de verzorgingsmiddelen worden snel in je haar opgenomen, waardoor je extra lang zal genieten van jouw pluisvrije lokken. Laat je vrijblijvend adviseren door de haarspecialist over welk product het beste bij jou past.

Haartrends

Pik deze trends mee voor mooie zomercoupe!

Frisse bob

Voor een frisse look laat je jezelf een bob aanmeten. Het liefst zo strak en kort mogelijk. Het resultaat? Een ultiem zelfbewuste en sexy look. Wil je liever je lengte behouden, dan kun je ook voor een zwierige bob gaan die tot je schouders reikt.

Lony

Deze zomer brengen we een ode aan de lange pony (ook wel: ‘lony’). Met een lange pony die rond je gezicht valt, geef je je look een zwoele, vrouwelijke touch. Extra mooi als je je lange lokken nonchalant in model brengt.

Sunkissed

Heb je van jezelf al een mooie diepbruine haarkleur? Accentueer deze dan met caramelkleurige of goudkleurige highlights. Goudblond haar geef je een subtiele touch met extra blonde tinten in de haarpunten. Hallo prachtige zomercoupe!

Meer weten?

Bij Beauty Avenue ben je aan het juiste adres om je lokken te laten verzorgen, te laten knippen en te kleuren. Heb je een feestje of bruiloft? Dan kan je er ook terecht voor een feestelijk opgestoken kapsel of voor een prachtige make-up look.

Beauty Avenue
Rademarkt 4 | 9711 CV Groningen | 050-7851866 |
[email protected] | www.beauty-avenue.nl
Deel dit artikel