haarkleur

Een prachtig haarkleur met Color Fresh CREATE

15 mei 2018
765
764
0

Color Fresh CREATE is een kleuring op waterbasis. Deze kleuring is na 20 wasbeurten helemaal uit het haar en laat geen 'kleursporen' achter. En het is niet schadelijk voor het haar. Durf jij het aan? Ga langs bij Kapsalon Jan Mantel en je krijgt een op maat gemaakte kleuring!

Haarkleur

Door de verschillende kleuren kun je veel ideeën en creaties waarmaken, zoals alle kleuren van de regenboog. Of juist heel subtiel een paar plukken een tint geven, zodat je haarkleur net een speciale touch krijgt. Daarmee zie je dat deze kleuring bij iedereen toepasbaar is. Voor jong en oud!

Haarkleur trends

Dit zijn dé haarkleuren van dit moment. Voor welke kleur(en) kies jij?

  1. Net als vorig jaar is goud- en honingblond met een warme gloed enorm populair.
  2. Voor vrouwen met donkerbruin of zwart haar is een warme carameltint met een vleugje roze een populaire trend.
  3. Experimenteren met roodtinten? Met roze gecombineerd met blond heb jij het meest creatieve haarkleur van dit moment.

Training

De medewerkers van Kapsalon Jan Mantel hebben in de salon een training van Wella Professionals gehad over de nieuwe kleuring Color Fresh CREATE. In het eerste uurtje was er de theorie, waarbij de medewerkers alle technieken en opties van dit product hebben geleerd. Daarna hebben ze dit gelijk op elkaar uitgeprobeerd en leuke creaties gemaakt.

‘Je kan hier zóveel mee doen’

Wat vindt Kapsalon Jan Mantel van Color Fresh CREATE? , Master of Color Tamara Mantel: ‘Wij zijn heel blij dat deze kleuring er eindelijk is. Je kan hier zóveel mee doen. Nu kunnen de klanten die iets heftigs wilden maar niet durven nu toch de stap nemen om het te proberen! Het is ook erg leuk voor festivals of feesten.’

Meer weten?

Kapsalon Jan Mantel is al 40 jaar een begrip op het gebied van haarkleuringen en kniptechnieken. Alleen gediplomeerde kappers en kapsters knippen en kleuren je haar. Zij nemen voortdurend deel aan vakgerichte trainingen en blijven zo up-to-date in het kappersvak.

Kapsalon Jan Mantel
Dubbele Buurt 6 | 1441 CT Purmerend | 0299-421396 |
| www.janmantel.nl
Deel dit artikel