kinderopvang

Er lekker op uit bij de kinderopvang!

22 juni 2018
247
246
0

Hé! Wat komt daar nu voorbij? Het lijkt op een ouderwetse bolderkar, maar het ziet er een stuk moderner uit. We laten je niet langer raden: het is een 'Stint', een elektrische bolderkar! Een kinderopvangplek is een vertrouwde en veilige plek waar je kind zich kan ontwikkelen en heerlijk kan spelen. Wat daar ook bij hoort, is het maken van leuke en leerzame uitstapjes. Dat kan natuurlijk te voet, maar er zijn tegenwoordig ook andere manieren om je voort te bewegen...

Veilig op pad

Bij Kinderdagverblijf De Droomboom gaan de leidsters met de tijd mee. Sinds kort rijden ze op een Stint. In deze nieuwe elektrische bolderkar passen tien kinderen. Zo is het voor de leidsters een stuk makkelijker om iets langere afstanden af te leggen. Tegelijkertijd is een Stint veilig voor de kinderen en eenvoudig te besturen.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van de nieuwe elektrische bolderkar ‘de Stint’?

  • Met de Stint kunnen er veilig, kindvriendelijk en efficiënt meerdere kilometers worden afgelegd
  • De Stint biedt vervoer voor wel 10 kinderen
  • Met de Stint kan er goed overzicht op de weg en op de kinderen worden gehouden
  • De Stint is eenvoudig te besturen
  • Regent het? Dan wordt er een kap over de Stint getrokken

Een feestje onderweg

Maaike Meijer van Kinderdagverblijf De Droomboom vertelt: ‘De kinderen ervaren een uitje met de Stint als een feestje. Het is een nieuwe en superleuke manier van reizen en de kinderen kunnen heerlijk om zich heen kijken!

Leuke uitjes

De afgelopen tijd hebben we allerlei leuke uitjes gemaakt. Zo zijn we naar de bibliotheek, de speeltuin en de slager geweest. We hebben zelfs een roofvogelshow bezocht! Doordat we nu de Stint hebben, kunnen we makkelijker op leuke bestemmingen komen en dat zorgt voor meer mogelijkheden en vrijheid.

Ook bij regen

Zelfs als het regent, komen we droog aan. Dan bevestigen we gewoon de handige overkapping op de Stint. We zijn dus heel blij met dit nieuwe vervoermiddel. En de kinderen vinden het geweldig!’

Veilig en persoonlijk

Kinderdagverblijf De Droomboom is een kinderdagverblijf dat op een verantwoorde en persoonlijke wijze opvang biedt aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar. De kinderen worden begeleid en verzorgd door gekwalificeerde leidsters. Er kan binnen én buiten veilig worden gespeeld.

Meer weten?

Kinderdagverblijf De Droomboom is een particulier kinderdagverblijf opvang biedt aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar, gedurende 5 dagen per week tussen 07.00 en 18.00 uur. De kinderen worden begeleid en verzorgd door gekwalificeerde leidsters.

Kinderdagverblijf De Droomboom
Aleida Lasonderweg 2 | 7555 SM Hengelo | 074-7630545 |
[email protected] | www.kdv-dedroomboom.nl
Deel dit artikel