kinderopvang

Opgroeien is een avontuur!

21 december 2021
48
48
0

Het combineren van je gezinsleven met je werk kan uitdagend zijn: op beide vlakken wil je het beste. Je wilt een kinderopvang waar jouw kind op een liefdevolle en deskundige manier wordt ondersteund in zijn/haar ontwikkeling.

Kinderopvang

Wat fijn dat er dan kinderopvang is zoals Vlietkinderen, waar kinderen (en hun ouders) een fijne plek vinden en waar je het niet alleen hoeft te doen. Onze goed opgeleide pedagogisch professionals begeleiden kinderen en ondersteunen ouders bij het opgroeien en opvoeden.

Ontwikkelkansen

We dagen kinderen uit om zichzelf én de wereld te ontdekken. En we streven naar een wereld waarin iedereen mag meedoen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving met gelijke ontwikkelkansen voor alle kinderen. En de vrijheid om zichzelf en de wereld te ontdekken. Samenwerking is daarin de weg voor ons. Wij ontvangen ieder kind met open armen en een open blik.

Gelijke kansen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Kindontwikkeling

We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. Uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken. Vallen is niet erg. Bij Vlietkinderen helpen we je om weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

team Vlietkinderen

Meer weten?

Vlietkinderen streeft naar een wereld waarin iedereen mee mag doen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving met gelijke ontwikkelkansen en de vrijheid om zichzelf en de wereld te ontdekken. Samenwerking is daarin de weg voor ons. Vlietkinderen ontvangt ieder kind met open armen en open blik.

Vlietkinderen
Deel dit artikel